Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Neta a marcat cel mai spectaculos gol in ultima partida amicala

Miercuri, Petrolul Ianca a parasit cantonamentul de la Slanic Moldova pentru un nou joc de verificare, dar tot cu o formatie din Divizia D, Gloria Zemes.
Partida s-a desfasurat la Moinesti si a fost la discretia fotbalistilor pregatiti de Negoita si Bulancea. Petrolul a deschis scorul in minutul 5, prin Dorin Zainea care a reluat plasat, cu capul la vinclu, mingea centrata din corner de Balta.
La mijlocul reprizei, Alex Neta a luat o actiune pe cont propriu la mijlocul terenului, a intrat in careul advers si l-a invins pe portarul Gloriei.
Pina la pauza, desi a mai avut citeva ocazii de a marca, Petrolul nu a reusit decit o singura data sa mai modifice tabela, autorul reusitei fiind noul transferat, Botezatu, min. 38: 3-0.
In repriza a doua divizionara C braileana a mai inscris de doua ori, prin Lupu (min. 75) care a trimis mingea de la 20 m in vinclul portii adverse si Costel Rosu, acesta din urma stabilind si scorul final, cu doar doua minute inainte de finalul meciului.
"A fost un meci util pentru noi. In afara de antrenamentul tehnico-tactic putem spune ca am efectuat si unul fizic deoarece terenul a fost acoperit cu un strat de zapada, iar jucatorii Gloriei au facut risipa de energie si cu toate ca scorul nu arata acest lucru, la rindul nostru a trebuit sa muncim mult pentru a cistiga. Nu ne-au ocolit nici accidentarile, pe linga Bratu, Jinga, Cristea, au inceput sa acuze diferite probleme de sanatate, dupa acest meci, Badiu, Balta si Bandarica", declara presedintele Iancu Teodorescu.
Petrolul a evoluat in urmatoarea formula: Badiu - Moldoveanu, Zainea, Stanciulescu, Bulancea - Rosu, Balta, Botezatu, Lupu - Neta, Berceanu. Au mai jucat Tudor, Em. Cristian si Bandarica.
Ieri, lotul petrolistilor s-a intors din cantonamentul montan, dar jucatorii nu vor primi vacanta, ci vor continua perioada partidelor amicale.
Simbata, Petrolul va evolua la Ianca in compania concitadinei Viitorul, formatie care activeaza in Divizia D.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii