Mergi la conţinutul principal

Nedrept la replica

In ziua de 13 iulie 2007 reporterul Mihaela Dan a publicat in Cotidianul dumneavoastra un articol in care interpreteaza eronat si rautacios raspunsul meu la intrebarea adresata in ultima Conferinta de presa a PNL Braila.

Va rog sa binevoiti a publica urmatorul drept la replica.
1. Pentru militienii prosti: copacii cresc cu verdele in sus
2. Pentru doamna reporter Mihaela Dan (inginer mecanic): o instiintez ca plantele (arbori, arbustoizi, buruieni) isi orienteaza cresterea spre lumina (solara sau artificiala). Arborii, arbustii precum si alte plante cu sistem radicular cresc:
a) Normal
b) In sus - termenul este pentru pozitia sistemului radicular (pentru militienii prosti - radacina) fata de terenul in care sint plantati. Nu toate speciile de arbori au aceasta tendinta.
3. Din respect pentru cititorii Cotidianului dumneavoastra si deasemenea pentru colectivul dumneavoastra consider necesar ca pe viitor raspunsurile mele la intrebarile reprezentantilor media ar fi bine sa nu mai fie interpretate in alt sens decit cel declarat. Aprecierile hazlii si chiar cu glume rautacioase isi au locul in paginile Scormonitorului si nici decum in paginile rezervate temelor serioase din Cotidianul dumneavoastra.
In speranta unei obiective colaborari...

Cu deosebita consideratie,
Consilier Municipal
P.C. Popa

Nota: Extrem de bine documentat si la obiect acest drept la replica al domnului liberal Petrica Popa. Stiu, ne veti intreba ce cauta acest drept la replica in "Scormonitoru", atita vreme cit el se refera la un articol semnat de Mihaela Dan, care a aparut in alt ziar, mai exact "Obiectiv". Pai, raspunsul vi-l da chiar nenea Popa, un pic mai sus, unde spune ca "aprecierile rautacioase isi au locul in "Scormonitoru" si nici decum in paginile rezervate temelor serioase din "Obiectiv"". Pai, domnu' Popa, cum sa nu fie o apreciere rautacioasa remarca "pentru militienii prosti"? Sa vezi ca acu' vor veni toti militienii prosti din Braila la redactie sa ne spuna cit de lezati s-au simtit ei de afirmatiile facute de Petrica Popa. Domn'e, in cite belele am intrat din cauza unor copaci care se incapatineaza sa creasca in sus.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu