Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ne asteapta doua zile de ploi si ninsori abundente

Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a transmis, ieri, o informare conform careia marti si miercuri in mai multe zone ale tarii se vor inregistra precipitatii insemnate cantitativ si intensificari ale vintului.
Atentionarea a fost transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie catre 21 de prefecturi: Arges, Bacau, Braila, Botosani, Buzau, Calarasi, Constanta, Dimbovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea si din Bucuresti.
Potrivit mesajului meteorologilor, in intervalul 28 februarie, ora 14,00 - 1 martie, ora 20,00, va ninge in toata tara, iar in Muntenia, Moldova, Carpatii Orientali si Meridionali ninsorile vor fi mai abundente (cantitati de apa local peste 10-15 l/mp), in unele zone stratul de zapada nou depus putind fi semnificativ.
In Dobrogea precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare si, izolat, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp. Vintul va prezenta intensificari in regiunile sud-estice si la munte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii