Mergi la conţinutul principal

Naista Adriana Babin, din Republica Moldova, va concerta la Brăila

* sâmbătă, 14 mai, pe scena Casei Tineretului, are loc un excepțional concert de muzică de film * participă reputata naistă Adriana Babin, din Republica Moldova, baritonul Cătălin Petrescu, solist al Teatrului Național de OperetăIon Dacian” București și mezzosoprana Magda Duțu * participă, de asemenea, Orchestra de suflători ”Danubius” a Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia”, condusă de Petrea Gogu

 

Eveniment memorabil, de excepție, dedicat muzicii de film, pentru toți melomanii din Brăila.

Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” Brăila, Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila îi invită pe brăilenii de toate vârstele la concertul care are loc sâmbătă, 14 mai 2022, ora 19.00, la Casa Tineretului.

”Ca în fiecare an, extragem pentru dumneavoastră MUZICA din obscuritatea sălii de cinematograf și o așezăm în lumina reflectoarelor, în postura de vedetă a serii pe scena sălii de concerte a Casei Tineretului din Brăila. Actorii principali care vă vor cuceri cu interpretările lor sunt renumita naistă din Republica Moldova, Adriana Babin, baritonul Cătălin Petrescu, solist al Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” București și mezzosoprana Magda Duțu”, precizează Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Brăila.

Toți aceștia vor fi însoțiți în periplul lor muzical de Orchestra de suflători ”Danubius” a Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Brăila, la pupitrul căreia se va afla dirijorul Petrea Gogu, care promite o experiență muzicală memorabilă. Prezentarea va fi asigurată de prof. Alexandra Gurgu.

Biletele pentru concertul din 14 mai 2022 pot fi procurate de la Agenția Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Brăila, din Strada Ana Aslan nr 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro