Mergi la conţinutul principal

Muzeul Brăilei, gazdă a Festivalului Internațional de Șah "Al Dahra", Ediția I

* festivalul este organizat de Clubul Sportiv de Șah "Micul Prinț", coordonat de Iulian Preda, în colaborare cu Primăria Municipiului, Consiliul Județean, Muzeul Brăilei "Carol I" și Teatrul "Maria Filotti", în perioada 5 - 8 august 2021 * sponsor principal al evenimentului este Al Dahra Holding

 

Joi, 5 august, s-a dat startul Festivalului Internațional de Șah Clasic "Al Dahra", Ediția I, găzduit de Muzeul Brăilei "Carol I" (Piața Traian nr. 3) și Teatrul "Maria Filotti" Brăila (Strada Mihai Eminescu nr. 2).

Evenimentul, primul de acest fel la Brăila, este organizat de Clubul Sportiv de Șah "Micul Prinț", coordonat de Iulian Preda, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Județean, Muzeul Brăilei "Carol I" și Teatrul "Maria Filotti" în perioada 5 - 8 august 2021.

Festivalul Internațional de Șah Clasic "Al Dahra", Ediția I, va cuprinde Turneul A open - clasic FIDE 6 runde, jucători cu Elo < 2200, și Turneul B sub 10 ani - clasic FIDE 6 runde, participanții fiind răsplătiți cu medalii, diplome și cupe. Arbitri sunt Lucian Jugaru și Cosmin Dobrescu.

Festivalul internațional a debutat joi, 5 august, ora 16.00, cu o ședință tehnică, urmată la ora 17.00 de Runda I. Vineri, 6 august, de la ora 9.30, participanții la festival sunt invitați la o plimbare cu vaporul pe Dunăre. În aceeași zi, la ora 14.00, se va desfășura Runda a II-a, iar la ora 17.00, Runda a III-a. Sâmbătă, 7 august, în cea de-a treia zi a Festivalului Internațional de Șah "Al Dahra", se vor desfășura Rundele a IV-a și a V-a (la orele 10.00, respectiv 14.00).

Duminică, 8 august, în ultima zi a festivalului, este organizată Runda a VI-a (ora 10.00), iar la ora 13.30 are loc Festivatea de premiere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro