Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Muzeul Brăilei, gazdă a Festivalului Internațional de Șah "Al Dahra", Ediția I

* festivalul este organizat de Clubul Sportiv de Șah "Micul Prinț", coordonat de Iulian Preda, în colaborare cu Primăria Municipiului, Consiliul Județean, Muzeul Brăilei "Carol I" și Teatrul "Maria Filotti", în perioada 5 - 8 august 2021 * sponsor principal al evenimentului este Al Dahra Holding

 

Joi, 5 august, s-a dat startul Festivalului Internațional de Șah Clasic "Al Dahra", Ediția I, găzduit de Muzeul Brăilei "Carol I" (Piața Traian nr. 3) și Teatrul "Maria Filotti" Brăila (Strada Mihai Eminescu nr. 2).

Evenimentul, primul de acest fel la Brăila, este organizat de Clubul Sportiv de Șah "Micul Prinț", coordonat de Iulian Preda, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Județean, Muzeul Brăilei "Carol I" și Teatrul "Maria Filotti" în perioada 5 - 8 august 2021.

Festivalul Internațional de Șah Clasic "Al Dahra", Ediția I, va cuprinde Turneul A open - clasic FIDE 6 runde, jucători cu Elo < 2200, și Turneul B sub 10 ani - clasic FIDE 6 runde, participanții fiind răsplătiți cu medalii, diplome și cupe. Arbitri sunt Lucian Jugaru și Cosmin Dobrescu.

Festivalul internațional a debutat joi, 5 august, ora 16.00, cu o ședință tehnică, urmată la ora 17.00 de Runda I. Vineri, 6 august, de la ora 9.30, participanții la festival sunt invitați la o plimbare cu vaporul pe Dunăre. În aceeași zi, la ora 14.00, se va desfășura Runda a II-a, iar la ora 17.00, Runda a III-a. Sâmbătă, 7 august, în cea de-a treia zi a Festivalului Internațional de Șah "Al Dahra", se vor desfășura Rundele a IV-a și a V-a (la orele 10.00, respectiv 14.00).

Duminică, 8 august, în ultima zi a festivalului, este organizată Runda a VI-a (ora 10.00), iar la ora 13.30 are loc Festivatea de premiere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii