Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Monolit continua seria succeselor

Confirmind forma foarte buna din ultima perioada, Monolit a reusit sa invinga la scor una dintre formatiile de mijlocul clasamentului, Akcent. Eugen Gheorghe si Moldoveanu au stabilit scorul primei reprize insa in partea a doua a meciului cel mai prolific jucator al Monolitului a fost Marian Serghiuta care a reusit sa marcheze de patru ori. Tot in aceasta parte a partidei, pentru gazde au mai inscris Moldoveanu de doua ori, Vlad si Lacurezeanu.
Akcent a inscris primul gol abia in minutul 22, prin Cristea si a mai avut o reusita in minutul 30, prin Iorga.
A urmat derby-ul rundei, intre Vulturii si Amicii, respectiv intre lidera si ocupanta locului al patrulea. Partida a fost echilibrata doar in prima repriza. Oaspetii au deschis scorul la capatul primului minut de joc, prin Coceanu insa lidera a egalat prin D. Nistor si a mai reusit o serie de sase goluri, distantindu-se la 7-1. Amicii Boys a revenit in joc, reusind sa marcheze de patru ori consecutiv si sa se apropie la doar doua goluri de adversara sa.
Repriza a doua a fost la discretia formatiei din Mogador si, cu exceptia lui Zaharia si a portarului Ailutoaie, toti ceilalti jucatori si-au trecut numele pe lista marcatorilor.
Golgeterul intilnirii a fost jucatorul echipei Amicii, cu 5 goluri in timp ce de la formatia invingatoare cei mai prolifici jucatori au fost B. Daniel 4, D. Nistor, Vioreanu si Anghelina, toti cu cite doua goluri.
Desi se astepta ca si ultimul joc al serii, cel dintre Prod Romario si Speranta, sa fie unul echilibrat, partida a fost pina la urma un "galop de sanatate" pentru prima formatie.
Condusa in teren de Marcel Adascalului, Prod Romario a reusit sa incheie prima repriza cu un avantaj confortabil, 4-1. Ifrim a deschis scorul in minutul 4, iar Nicu Jica a reusit o "tripla". Dupa dusul rece primit in runda anterioara, Prod Romario nu a mai oprit motoarele si a avut si in partea a doua a meciului o prestatie la fel de sigura, reusind sa se impuna la final cu 9-3, desi in aceasta repriza nu a mai putut conta pe serviciile lui Draghia, eliminat, si ale lui Jica, accidentat.

Rezultatele inregistrate in primele trei meciuri ale etapei a 10-a
Monolit - Akcent 10-2 (2-0)
Vulturii Mogador - Amicii Boys 13-9 (7-5)
Prod Romario - Speranta Hipodrom 9-3 (4-1)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii