Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Monica Matachi si Octavian Ciocan au fost liderii delegatiei brailene

Cu putin timp in urma, la Pitesti, inotatorii braileni au incheiat cu brio o noua confruntare cu cei mai valorosi reprezentanti ai natatiei romanesti.
Campionatele Nationale pentru copii cu virste de 10 si 11 ani i-au avut ca protagonisti pe inotatorii Liceului cu Program Sportiv. Concursul de la Pitesti s-a derulat in conditii foarte grele pentru micutii inotatori din tara, care, din cauza faptului ca apa din bazin a fost rece, la limita admisa de regulament, nu s-au incalzit inaintea probelor la care au participat. "Pentru toti sportivii a fost un calvar acest concurs. Apa a fost foarte rece si multi inotatori au intrat in concurs fara o incalzire prealabila. Consider ca organizatorii si-au cam batut joc de noi", a declarat, la revenirea in Braila, antrenoarea Marilena Gogoasa.
Multipla campioana nationala in virsta de doar 10 ani, Monica Matachi, a cucerit patru medalii de aur la 50 si 100 m liber, 50 m spate si 50 m fluture si o medalie de argint la 50 m bras. Eleva antrenoarei Marilena Gogoasa nu le-a lasat nici o sansa adversarelor sale in cele patru probe cistigate, distanta dintre ea si urmatoarea clasata in fiecare dintre stiluri fiind foarte mare.
La categoria baieti 11 ani, Octavian Ciocan a cucerit trei titluri nationale la 100 m liber, 100 m spate, 50 m fluture si tot atitea medalii de argint, in probele de 50 si 200 m liber si 50 m spate, iar Alexandru Stroe a sosit al doilea in proba de 50 m bras.
Doi sportivi cu virste mult mai mici, Iulian Ionescu si Gabriel Coceanu, au reusit sa urce pe podium desi in saptaminile premergatoare competitiei de la Pitesti ei nu s-au putut antrena deoarece au fost bolnavi de varicela. Primul a intrat in posesia medaliei de argint la stilul fluture, pe distanta de 50 m, in timp ce G. Coceanu s-a clasat pe locul al treilea la 50 m spate.
"Rezultatele de la Pitesti au fost foarte bune. In afara de multitudinea de medalii, toti inotatorii braileni si-au imbunatatit propriile recorduri personale, cu toate ca o parte dintre ei au avut varicela in perioada premergatoare concursului", a mai adaugat M. Gogoasa.
Fara Razvan Calu, care din cauza varicelei nici macar nu a putut face deplasarea, stafeta 4 x 50 m mixt baieti, 11 ani, in componenta Octavian Ciocan, Alexandru Stroe, Andrei Olteanu, Rares Draghita a reusit sa obtina medalia de bronz.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii