Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Monica Matachi a fost vedeta LPS-ului la nationalele de natatie de la Braila

Ca de obicei, la competitiile rezervate copiilor cu virsta cuprinsa intre 11 si 13 ani, reprezentanta LPS-ului brailean, Monica Matachi, este vedeta acestei grupari sportive.
La Campionatele Nationale de natatie, care s-au derulat in week-end-ul trecut la Braila, multipla campioana nationala e din nou vedeta competitiei. Ea a reusit sa cistige sase medalii de aur, la 50, 100 si 400 m liber, 100 si 200 m spate precum si la cea de 200 m mixt din concursul fetelor de 12 ani. Eleva profesoarei Marinela Gogoasa a obtinut si doua medalii de argint la 50 si 100 m fluture. Un alt elev al Marinelei Gogoasa, Octavian Ciocan a cucerit cinci medalii in concursul individual al baietilor de 13 ani, doua de aur, la 400 si 800 m liber, si trei de argint la 50 si 100 m fluture si la 100 m liber.
In competitia fetelor de 11 ani, Alina Gratiela Ene, inotatoare pregatita de antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la 50 si 100 m liber si tot de atitea ori s-a clasat pe pozitia secunda, la 50 si 200 m spate.
Palmaresul delegatiei brailene la nationalele de la Braila a fost completat cu alte trei medalii, cite una din fiecare metal, aur la 400 m liber, argint la 50 m fluture si bronz la 200 m mixt, toate obtinute de Iulian Ionescu in concursul baietilor de 12 ani.
In clasamentul general LPS Braila a ocupat locul al patrulea din 33 de cluburi participante.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii