Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Miine vor demara la Braila nationalele de natatie pentru copii

In acest week end, Braila va deveni capitala natatiei juvenile. Toate cluburile si sectiile de natatie din Romania si-au anuntat participarea la editia din acest an a Campionatelor Nationale de natatie pentru copii, fete 11-12 ani si baieti 11-13 ani.
La aceasta competitie gazdele vor fi reprezentate de multiplii campioni nationali Octavian Ciocan, Alexandra Iancu, Monica Matachi, Razvan Calu si Iulian Ionescu, toti pretendenti acum la podium, alaturi de care vor mai concura Andreea Cojocaru si Alexandra Stroe, toti elevi ai antrenoarei Marinela Gogoasa.
"Asteptam concursul cu emotii si nerabdare. Toti sportivii nostri se afla intr-o forma corespunzatoare unui astfel de moment si ne asteptam la o evolutie buna si la rezultate pe masura" a declarat antrenoarea Marinela Gogoasa.
La nationalele de la Braila din partea gazdelor vor mai concura o serie de sportivi care bat la portile afirmarii.
Acestia sint Catalin Carsote (LPS), Claudia Satnoianu, ambii elevi ai antrenoarei emerite Gabriela Stoicescu Clinciu, patru inotatori de la grupa profesorului Cristian Draghita, Iulian Stoian, Ionut Terchila, Mihai Voineagu si Bogdan Constantinescu si trei elvi ai profesorului Tudorel Smeu, Burtea Robert, Madalin Palosan si Gabriel Burtea, acesta din urma fiind vicecampion al Romaniei la editia precedenta.
Toti sportivii de la grupa mea au sanse la o medalie in probele de stafeta. Pentru podium se va bate cu sanse reale in concursul individual Gabriel Coceanu. El a avut mina rupta, dar si alte probleme de sanatate care l-au tinut departe de bazin, insa se pare ca si-a revenit si asteptam de la el sa se implice serios in lupta pentru medalii" a declarat profesorul Tudorel Smeu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii