Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Micii intreprinzatori vor beneficia de finantari nerambursabile

Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) va derula si anul acesta "Programul national multianual pe perioada 2002 - 2006 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii".
Programul beneficiaza de un buget de 50 de milioane de lei, care va fi folosit pentru sustinerea investitiilor realizate de intreprinderile nou-infiintate, precum si de intreprinderile mici si mijlocii implicate in sectoarele economice prioritare.
Vor fi sustinute, prin alocatii financiare nerambursabile, de maximum 50.000 de euro, investitii realizate de beneficiari eligibili, in procent de pina la 60% din valoarea proiectelor, la care se adauga un credit de 25% din contravaloarea totala, contributia intreprinzatorilor acceptati fiind de 15%.
Pentru selectarea institutiei financiare prin care se va derula linia de creditare, ANIMMC va incheia protocoale de colaborare cu institutii de drept privat, ce vor stabili mecanisme de finantare a investitiilor facute de intreprinderile nou infiintate si de microintrerprinderi, precum si a investitiilor de modernizare sau retehnologizare a IMM-urilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii