Mergi la conţinutul principal

Micii intreprinzatori vor beneficia de finantari nerambursabile

Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) va derula si anul acesta "Programul national multianual pe perioada 2002 - 2006 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii".
Programul beneficiaza de un buget de 50 de milioane de lei, care va fi folosit pentru sustinerea investitiilor realizate de intreprinderile nou-infiintate, precum si de intreprinderile mici si mijlocii implicate in sectoarele economice prioritare.
Vor fi sustinute, prin alocatii financiare nerambursabile, de maximum 50.000 de euro, investitii realizate de beneficiari eligibili, in procent de pina la 60% din valoarea proiectelor, la care se adauga un credit de 25% din contravaloarea totala, contributia intreprinzatorilor acceptati fiind de 15%.
Pentru selectarea institutiei financiare prin care se va derula linia de creditare, ANIMMC va incheia protocoale de colaborare cu institutii de drept privat, ce vor stabili mecanisme de finantare a investitiilor facute de intreprinderile nou infiintate si de microintrerprinderi, precum si a investitiilor de modernizare sau retehnologizare a IMM-urilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu