Mergi la conţinutul principal

Meluţa Drăguţ, confirmată la conducerea APT Brăila

• ea a ocupat prin concurs postul de director al societăţii publice care administrează pieţele şi târgurile din municipiu  

 

După o perioadă de aproape jumătate de an de mandat ca interimar, după plecarea fostului director general Costel Bălan din SC „Administraţia Pieţelor şi Târgurilor” SA Brăila, Meluţa Drăguţ a fost confirmată pe funcţia de conducere în companie. În prealabil, ea a susţinut un examen pentru fotoliul de director general al SC „APT”.

Numirea a avut loc recent, iar subiectul a fost abordat chiar ieri de către primarul Marian Dragomir, în cadrul conferinţei de presă săptămânale. „Am avut o discuţie cu dânsa de când a venit director interimar şi am observat o implicare mult mai mare. Aş vrea să vă readuc aminte de o serie de programe gândite de APT, de exemplu, cel cu tiroliana de la Grădina ZOO şi Parcul Monument, care au condus la creşterea încasărilor. Acum, are în derulare un nou program la Grădina ZOO, în cadrul căruia elevii de 10 la ştiinţele naturii au acces gratuit să viziteze grădina zoologică, plus alte activităţi specifice sărbătorilor de iarnă. De asemenea, în toamnă a fost şi investiţia de la Piaţa Halelor, unde am reuşit să aducem tarabe noi şi să turnăm asfalt pe platforma de la sectorul Legume. Anul viitor vor cumpăra tarabe noi şi pentru celelalte pieţe”, a punctat Dragomir, adăugând că un proiect similar, dar ceva mai amplu, urmează la Piaţa Microhală, unde în plus va fi extinsă copertina, precum şi în Piaţa Săracă unde sunt programate, de asemenea, o serie de modernizări.

Meluţa Drăguţ a venit din 2010 la Administraţia Pieţelor Brăila pe post de consilier cu atribuţii de director tehnico-administrativ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro