Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Medicii merg din nou la vot

Alegerile pentru functiile de conducere din Colegiul Medicilor se vor repeta pe 6 si 7 decembrie pentru ca in primul tur de scrutin nu s-au prezentat la urne 2/3 din numarul medicilor din Braila. Dupa cum v-am mai informat, in zilele de 23 si 24 noiembrie, intre orele 8-20, cei 530 de medici din Braila au fost asteptati la urne, in sala de sedinte a Spitalului Judetean, pentru a-si desemna reprezentantii in Consiliul Judetean al Colegiului Medicilor si Adunarea Generala a Colegilului Medicilor din Romania.
Pentru Consiliul Judetean al Colegiului Medicilor, care la nivelul judetului nostru este format din 13 membri si 6 supleanti, si-au depus candidatura 25 de candidati, iar pentru cele 3 mandate pentru Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Romania s-au inscris 16 candidati.
Dintre alesii in Consiliul Judetean se va alege biroul Consiliului, care are in componenta un presedinte, trei vicepresedinti si un secretar, medici care vor fi desemnati pe aceste functii in maximum 5 zile de la validarea alegerilor. Dr. Vasile Ionescu, presedintele comisiei electorale, ne-a informat ca al doilea tur de alegeri se va desfasura in aceleasi conditii ca in zilele de 23 si 24 noiembrie, in aceeasi locatie si intre aceleasi ore, dar, dupa turul doi, alegerile vor fi validate indiferent de numarul participantilor la vot.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii