Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciul Catania - AS Roma, interzis suporterilor din capitala Italiei

Suporterii echipei AS Roma nu vor avea voie sa asiste la partida din deplasare cu Catania, care se va disputa, in luna mai, in Sicilia, a anuntat, luni, Observatorul national pentru manifestari sportive, dupa ce a analizat incidentele ce au precedat partida de duminica dintre cele doua formatii.
De asemenea, Observatorul a interzis sustinatorilor formatiei AS Roma sa faca deplasarea la Genova, unde echipa la care este legitimat si Adrian Pit va intilni, miercuri, Sampdoria, in sferturile de finala ale Cupei Italiei, informeaza AFP.
Decizia forului italian vine dupa ce duminica, inaintea partidei AS Roma - Catania, din etapa a XIX-a a campionatului Italiei, in apropierea stadionului Olimpico a avut loc o ciocnire intre suporterii celor doua formatii, in urma careia trei sustinatori sicilieni au fost injunghiati, unul fiind internat in stare grava la spital. Forul italian a analizat incidentele si le-a interzis fanilor romani sa se deplaseze la Catania pentru partida din data de 18 mai, dupa ce i-a considerat vinovati de producerea acestui "grav episod" provocat de "un grup de suporteri ai Romei, care au organizat deliberat agresiunea".
Observatorul national pentru manifestari sportive a anuntat, de asemenea, ca suporterii echipei Palermo nu vor putea achizitiona bilete pentru meciul din deplasare cu AS Roma, programat simbata, in etapa a XX-a din Serie A. Organismul, subordonat Ministerului de Interne, se va reuni din nou in zilele urmatoare pentru a decide ce masuri se impun impotriva gruparilor de suporteri considerate violente. Vizate sint grupuri de sustinator ai echipelor AS Roma, SSC Napoli, Atalanta Bergamo, Hellas Verona, Internazionale Milano, Juventus Torino si Lazio Roma.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii