Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marica si Barcauan ramin pentru moment la Sahtior

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, marti, pe Aeroportul International "Henri Coanda", ca jucatorii romani ai formatiei Sahtior Donetk, Cosmin Barcauan si Ciprian Marica, vor ramine, pentru moment, in lotul echipei ucrainene.
"Barcauan ramine deocamdata jucatorul lui Sahtior, la fel si Marica", a spus Lucescu.
Mircea Lucescu exclude varianta ca atacantul Ciprian Marica sa revina in Divizia A, la Dinamo. "Marica nu se poate intoarce la Dinamo. S-au platit atitia bani pentru el la 18 ani si nu stiu daca a dat pentru cit a primit. Deocamdata se pune doar problema maturizarii lui, de a nu se mai accidenta, de a avea continuitate", a afirmat Lucescu, care a precizat ca daca Marica va dori sa joace la o alta echipa i se va prelungi contractul cu aceeasi perioada cu care va fi imprumutat.
Tehnicianul roman a mentionat ca Sahtior Donetk are un surplus de jucatori, neexcluzind varianta de a renunta la anumiti jucatori romani. "Sahtior are un surplus de jucatori straini si trebuie sa transfere citiva dintre acestia. Noi avem 16 "stranieri" si trebuie sa raminem cu 12", a completat Lucescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii