Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Manelistul Liviu Guta a ramas fara permis, la Braila

Ieri, dupa-amiaza, manelistul Liviu Guta a fost lasat fara permis de politistii braileni, care l-au depistat conducind in localitatea Lacu-Sarat cu 110 km/ora. Pentru ca a depasit viteza legala de conducere cu 60 km/ora, oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile si i-au aplicat si 9 puncte amenda, in valoare de 351 lei. Liviu Catalin Mititelu, pe numele sau real, a fost inregistrat de aparatul radar pe DN 2B, in timp ce conducea un autoturism Chrysler, pe directia Braila - Bucuresti. Politistii nu au putut sa-i ridice, fizic, permisul de conducere, intrucit acesta le-a precizat ca nu il are la el, dar si-a recunoscut greseala, semnind procesul-verbal ce i-a fost intocmit. Totusi, el a refuzat sa semneze declaratia pe care trebuia sa o dea deoarece nu avea carnetul de conducere la el. Cu toate acestea, el tot va fi nevoit sa-si predea permisul la Politia din Brasov, localitatea de domiciliu, in termen de 5 zile.
Dupa incidentul respectiv, reporterii nostri au reusit sa stea de vorba si cu Liviu Guta, care astepta linga sediul Politiei un sofer ce urma sa vina din Galati si sa-l duca la Brasov. Acesta ne-a declarat ca, sub nici o forma, nu a circulat cu 110 km/h si, in nici un caz, nu a fost pe raza unei localitati, ci in afara acesteia. Mai mult, Liviu Guta sustine ca a avut maximum 80 de km/h si asta pentru ca depasea un TIR. Manelistul ne-a mai spus ca venea dinspre Galati, unde avusese un concert, si se grabea cu sotia sa, insarcinata in luna a VII-a spre Brasov, unde era programata la un consult medical: "Eram in depasirea unui TIR, si nu venea nici o masina din fata, deci nu aveam motive sa ma grabesc. Cind, in fata mea, politia. Ei nu m-au oprit imediat, pentru ca veneau din partea opusa si s-au intors ca-n filme, mama, parca facusem crima! Si nici n-aveam 110km/h, in primul rind. Nu stiu unde au vazut ei, ca eu aveam vreo 80 la ora. M-au oprit, mi-au zis sa dau actele, dupa care mi-au spus: "Uite, aveai 110 la ora". Si eu am spus "cum sa am, domnule, 110 la ora?!" "Pai nu, ca 110 km /h ati avut, permisul, va rog, va iau permisul!"" Pai, cum sa-mi luati permisul, va dati seama ca-mi luati piinea de la gura!", ca , va dati seama, daca eu in fiecare noapte plec cu masina...". Liviu Guta a recunoscut ca nu a avut permisul de conducere la el si de aceea nu l-a inminat politistilor. Sau poate ca-l avea dar n-a vrut sa-l dea. El ne-a mai explicat ca, initial, a refuzat sa semneze procesul-verbal, pentru ca i s-a scris numele si Codul Numeric Personal incorect, dar a precizat ca, pina la final, a semnat, totusi. In plus, manelistul ne-a mai declarat ca nu a refuzat sa opreasca la primul semnal al agentilor, ci pur si simplu nu a inteles ce semne ii fac acestia cu mina si abia cind i-a vazut ca vin dupa el cu semnalele luminoase aprinse, si-a dat seama ca e ceva in neregula. In plus, potrivit lui Guta, politistii l-au recunoscut din primul moment. El a admis ca a discutat cu politistii despre o posibila cintare, numai sa-i lase permisul, si a precizat ca a facut doar o gluma, ca sa incerce sa-i imbuneze: "A fost o gluma, "hai sefule, ca-ti fac acum o melodie!", glume, stiti cum e, ca poate daca glumesc cu ei ma lasa sa ma duc in continuare, dar nimic! A fost foarte rau politistul. Acum, asta e, stau trei luni de zile cu sofer. Putea sa-mi dea puncte, nu sa-mi ia permisul!". Gluma sau nu, politistii braileni nu s-au lasat impresionati si si-au facut datoria pina la capat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii