Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Majoritatea alesilor locali braileni isi vor petrece Sarbatorile acasa, cu familia

Si anul acesta alesii nostri prefera sa isi petreaca Sarbatorile de iarna alaturi de cei dragi, acasa. Foarte putini sint aceia care vor pleca pentru o zi, doua la munte de Anul Nou. Intrebati cum anume au ales sa isi petreaca Craciunul si Revelionul, alesii nostri au raspuns, invariabil, cu familia. Astfel, primarul Constantin Cibu ne-a declarat ca nu va pleca nicaieri anul acesta si ca, daca de Craciun stie exact ce o sa faca, inca nu s-a hotarit cum isi va petrece Anul Nou: "Craciunul il fac ca in fiecare an cu familia. Revelionul inca nu m-am hotarit. In mod cert Primaria nu o sa mai organizeze nimic, deoarece in anii trecuti a venit putina lume. Asa ca nu am mai facut ceva similar. Deocamdata nu m-am hotarit. Am oferte de la mai multi prieteni, vedem noi unde ne vom duce pina la urma. Cert e ca nu plec nicaieri".
La rindul sau, viceprimarul Daniela Vasioiu ne-a explicat ca, asa cum obisnuieste in fiecare an, va intimpina Craciunul alaturi de familie, acasa: "In ceea ce priveste Revelionul, pentru prima data vom pleca de acasa si vom merge pe Valea Prahovei, sa ne distram un pic. Tot alaturi de familie vom fi si de citiva prieteni. Sper sa fie frumos".
In ceea ce il priveste, viceprimarul Lucian Tilea ne-a declarat ca, asa cum este traditia in familia sa, Craciunul il va petrece acasa, alaturi de cei dragi: "Cred ca de Revelion plecam undeva la munte, dar nu sint sigur inca. Pentru mine cel mai important e Craciunul, care inseamna momente petrecute alaturi de familie. Asta e adevarata Sarbatoare. Restul e distractie".
Acasa a decis sa ramina si prefectul Nicolae Mitroi, care ne-a declarat ca prefera sa se bucure de sfirsitul de an impreuna cu cei dragi in Braila: "Ramin acasa. Craciunul il voi petrece ca toata lumea cu familia. De Revelion nu am stabilit nimic sigur. Ori ma duc eu pe la niste prieteni, ori vin ei la mine... ori ne plimbam de colo - colo. Inca nu am stabilit".
Subprefectul Mircea Fudulaiche doreste sa se odihneasca macar pe sfirsitul anului, asa ca nu va pleca nicaieri: "Si Craciunul si Revelionul le voi face acasa. Alaturi de familie, de prieteni. Doresc sa ma odihnesc si chiar nu vreau sa fac o calatorie obositoare de Revelion. Prefer sa stau acasa".
In ceea ce il priveste pe subprefectul Dan Popa, si acesta a decis sa ramina "in zona" de Sarbatori: "Atit Craciunul, cit si Revelionul le voi petrece cu familia, prietenii, rudele, finii, nasii, ca toata lumea. Nu plec nicaieri".
La rindul sau, vicepresedintele CJ Gheorghe Chiru ne-a precizat ca, asa cum a facut in fiecare an, va petrece Craciunul alaturi de familie, acasa: "De Revelion, alaturi de colegii de la partid, vom merge la un restaurant. Ne vom distra, va fi frumos".
Pe senatorul Dan Sabau il vor prinde sarbatorile in Bucuresti, acesta declarindu-ne ca nu va fi chiar atit de linistit in aceasta perioada, deoarece are probleme politice foarte importante de rezolvat: "Voi fi alaturi de familie, asa cum e normal. Craciunul il vom petrece linga Bucuresti, la Moreni, la mama, iar Revelionul pe undeva prin Bucuresti. Nu m-am gindit inca. Dar vor fi niste sarbatori agitate rau pentru mine".
Senatorul social-democrat Aurel Simionescu prefera insa sa ramina acasa alaturi de familie. "Craciunul nici nu se discuta. Cu familia, acasa. De Revelion tot la Braila. Poate o sa plecam dupa aceea, 2 zile, pe la munte, undeva. Vom vedea".
Deputatul Gabriel Sandu ne-a declarat franc ca lipseste atit de mult de acasa incit nu a observat cind i-au crescut copiii: "Am decis ca sa imi petrec Craciunul si Revelionul alaturi de familie. I-am neglijat pe ai mei in ultimul timp atit de mult incit nici nu am observat cind mi-au crescut baietii. Vreau sa stau cu ei. In restul timpului, ma voi ocupa de organizarea PLD la Braila".
La rindul sau, deputatul PSD Mihai Tudose ne-a declarat ca va petrece Sarbatorile la Braila, alaturi de familie si de citiva prieteni. In ceea ce il priveste pe colegul acestuia de partid, deputatul Alin Teodorescu, acesta ne-a explicat ca, asa cum procedeaza in fiecare an, Craciunul il va sarbatori acasa la mama sa, alaturi de familie: "De Revelion se ocupa sotia mea, care nu s-a hotarit inca. Ati vazut femeie care sa se hotarasca atit de repede, mai ales asupra unei petreceri? Vom merge acolo unde va decide ea".
Si deputatul PRM Daniela Buruiana prefera sa stea alaturi de familie, de Sarbatori, aceasta preferind plaiurile mioritice, tinuturilor exotice.
La rindul sau, presedintele PRM Braila, George Moisescu, ne-a declarat ca atit Craciunul, cit si Revelionul le va petrece alaturi de familie, acasa, unde va avea si invitati: "Poate, daca avem vreo ocazie, vom pleca dupa aceea o zi, doua, la munte. Dar nu avem inca planuri sigure in privinta asta".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii