Mergi la conţinutul principal

Mai uşor cu boceala pe scări

Când, după alegerile parlamentare, indiferent în ce lună vor fi ele organizate, Brăila se va afla, iar şi iar pe harta ţării în zona fără viitor, colorată în roşu...

Când, în campanie, indiferent peste cât timp va începe ea, electoratul o să le bată obrazul...

Când, în Parlamentul României, Brăila va trimite, din nou, în majoritate covârşitoare senatori şi deputaţi PSD...

Când vom fi iar şi iar arătaţi cu degetul şi catalogaţi ca cetăţeni de mâna a doua...

Când judeţul, iar şi iar se afla la coada listei oricărui investitor...

Când..., când..., când...

Atunci o să se reactiveze corul bocitoarelor din PNL! Şi, una câte una, bocitoarele se vor da de ceasul morţii, îşi vor smulge părul din cap şi vor arăta cu degetul în stânga şi-n dreapta, niciodată spre interior.

Vinovaţi vor fi, ca de fiecare dată, alţii. Dintre liderii sau membrii care au avut un cuvânt de spus, nimeni nu-şi va asuma eşecul. Nimeni nu va privi în urmă să înţeleagă de ce PNL a pierdut şi dacă mai poate fi vreo greşeală îndreptată. Niciodată!

Pierderea va fi pusă pe seama electoratului, unul spre care vor ţîşni cu venin, că e îmbătrânit, asistat social, incult, incapabil să vadă dincolo de vârful bocancului, dar şi pe seama presei. Una pe care o vor da de toţi pereţii, că e aservită, cumpărată, rău-voitoare etc.

Ei, pnl-iştii, sunt curaţi ca lacrima, fără vină ori păcat. Îşi vor ridica scară la cer şi se vor bate cu cărămida în piept că sunt mânaţi de cele mai bune intenţii, că au proiecte uimitoare, strategii şi planuri, doar că oamenii răi îi împiedică să-şi ducă misiunea la bun sfârşit.

Nu e nevoie să ghiceşti în cafea sau să fii clarvăzător. Asta va urma! Şi o ştiu deja şi ei, dar şi electoratul lor, cât de cât interesat de ce se întâmplă în judeţul acesta.

Dacă n-am dreptate, înainte să mă criticaţi şi să terfeleliţi ziarul pe Facebook, domnule Boboc, vă rog să-mi spuneţi doar atât: ce îl recomandă pe candidatul Alexandru Popa - cunoscut şi drept “şmecherul cu BMW”, “spaima Făureiului”, “bătăuşul din Cireşu” etc  - pentru funcţia de parlamentar?

Chiar nu vă crapă obrazul de ruşine când citiţi/aflaţi/vedeţi propunerile colegilor dvs de partid din judeţele în care politica e tratată cu seriozitate, iar alegerea candidaţilor se face cu responsabilitate şi cu ţinta de a câştiga?

Dumneavoastră ce aţi spus? Ne-am dorit să aducem şi oameni noi, oameni tineri, şi o să vedeţi că de acum încolo, la toate alegerile care vor urma, se vor găsi oameni noi pe liste”.

Ăştia sunt oamenii noi, tineri? De-alde Popa? Pe bune? Voi chiar vreţi să câştigaţi alegerile la Brăila?

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro