Mergi la conţinutul principal

Mai multi inspectori scolari au fost inlocuiti

In urma cu citeva zile, inspectorul de Matematica, prof. Octavian Horelu, si-a inaintat demisia conducerii ISJ, fara sa-si motiveze gestul, postul acestuia raminind vacant, pentru ca inspectorul scolar general nu a avut in acel moment o alta persoana pregatita sa preia functia. Si in alte domenii au intervenit schimbari. Postul de inspector de Istorie a fost preluat de prof. Steluta Dan, care conduce astfel doua discipline: Istoria si Geografia. Prof. Madalina Vlad a ramas responsabila doar cu programele de integrare si comunicare, postul de inspector de Chimie fiind preluat de prof. Daniel Panturu. Prof. Didina Enache a ramas responsabila cu activitatea educativa, iar disciplina Fizica a fost preluata de prof. Mihai Dafinei. Partea de discipline socio-umane a fost preluata de inspectorul responsabil cu invatamintul special, prof. Valerica Danaila. Pentru limbile straine este un singur inspector, prof. Mirela Dumitru, iar pentru Arte a fost numit cu delegatie prof. Dorin Sipos. Postul de inspector de Limba Romana a fost preluat de prof. Rodica Nisipeanu. De managementul scolar va raspunde prof. Victoria Negulescu, iar de imagine raspunde prof. Florentina Marina. Deocamdata, au ramas neocupate posturile de inspectori de la Matematica si Minoritati, altele decit cea roma, unde a ramas inspector prof. Alexandru Graur. La celelalte discipline, neamintite, au ramas aceeasi inspectori, pentru ca ei au ocupat functiile prin concurs.
Inspectorul scolar general Lilliana Tudoran a atras atentia ca aceste schimbari nu au avut in vedere criteriile politice, profesorii numiti ca inspectori nefiind membri in nici un partid.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro