Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maftei: Era bine sa fi jucat Supecupa in Belgia ca sa scapam de Mihai Stoica

Fundasul Vasile Maftei a declarat, miercuri, inaintea plecarii spre Malta, ca era mai bine ca Supercupa Romaniei dintre Steaua si Rapid sa se fi disputat in Belgia pentru ca in acest fel jucatorii giulesteni scapau de managerul general al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica.
Jucatorii rapidisti Cristian Sapunaru si Valentin Badoi sustin ca au fost injurati de managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, cu care au avut un schimb de replici in timpul festivitatii de premiere de la finalul intilnirii de simbata contind pentru Supercupa Romaniei. Badoi a reactionat pe moment aruncind cu medalia in diurectia oficialului stelist.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, afirmase, marti, ca Mihai Stoica trebuia arestat in momentul in care a provocat incidente la Supercupa Romaniei si ca daca meciul se disputa in Belgia acesta era condamnat pe loc.
"Daca la noi nu se poate, ce putem sa facem? Era mai bine sa fi jucat in Belgia, ca mai scapam de cineva. Dinsul a cam explodat, dar ce sa-i facem? Fiecare se comporta cum vrea, declara ce vrea pentru ca vad ca nimeni nu ia nicio masura. S-a ajuns prea departe. Nu stiu daca cineva de la noi din conducere a jignit vreun jucator advers. Nu cred ca s-a intimplat vreodata si nici nu se va intimpla", a spus Maftei.
Fundasul a mentionat ca ar fi procedat exact la fel ca Sapunaru si Badoi daca era injurat de Mihai Stoica. "Si eu as fi procedat la fel ca si colegii ai mei. Dar ce sa ne mai asteptam la domnul Stoica daca a dat cu pumnul intr-un suporter stelist? Cred ca daca prindea vreun suporter de la Rapid nu ajungea sa dea cu pumnul", a afirmat Maftei, precizind ca nu va tine cu Steaua in meciul pe care aceasta il disputa, miercuri seara, in deplasare, cu ND Gorica, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.
Referitor la situatia echipei Sportul Studentesc, care nu a primit licenta pentru Liga I, fundasul rapidist a spus ca aceasta nu merita sa fie retrogradata avind in vedere evolutiile din sezonul precedent. El a adaugat ca pentru Rapid era mai bine sa joace cu Sportul in prima etapa si nu cu Pandurii deoarece in aceasta situatie trebuie sa faca o deplasare de 400 de kilometri.
Vasile Maftei ar dori ca oficialii clubului Sportul Stundentesc sa il imprumute pe atacantul Ionut Mazilu la Rapid.
"Daca Razvan considera ca mai e nevoie de jucatori, cei de la Sportul sint bineveniti. Nu cred ca Mazilu va juca in Divizia B. Probabil o sa il imprumute pe undeva... pe undeva prin Giulesti", a precizat Maftei.
Portarul Danut Coman sustine ca Mihai Stoica ar trebui sa fie un exemplu avind in vedere functia pe care o detine in cadrul clubului Steaua. "Nu e normal cum a procedat domnul Stoica. Eu consider ca dinsul trebuie sa fie un exemplu pentru noi, jucatorii, pentru spectatori prin functia pe care o detine la Steaua. Eu il vad un presedinte foarte bun, dar este putin mai coleric", a spus jucatorul rapidist.
In ceea ce priveste retrogradarea formatiei Sportul Studentesc in Liga a II-a, Coman a afirmat: "Sportul a jucat foarte bine in sezonul precedent, dar nu eu decid cine ramine in A si cine retrogradeaza. Ei puteau pune probleme oricarei echipe din campionatul nostru, dar noi trebuie sa ne mobilizam foarte bine in prima etapa, indiferent cu cine vom juca. Eu m-as bucura ca unii dintre jucatorii Sportului sa vina la noi pentru ca sint valorosi".
Fundasul Cristian Sapunaru considera ca echipa Rapid va avea un meci mai usor in prima etapa in compania formatiei Pandurii Tirgu Jiu, decit daca ar fi intilnit Sportul Stundentesc.
"Pandurii am inteles ca nu prea au jucatori. Dar, cu oricine jucam in prima etapa, noi trebuie sa ne facem datoria pe teren si sa cistigam. Imi pare rau de Sportul pentru ca e o echipa frumoasa. La ce jucatori sint acolo nu cred ca acestia merita sa joace in Divizia B. Sint jucatori de nationala care au demonstrat in retur ca au valoare", a explicat Sapunaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii