Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/VIDEO: Mafio-tragi-comedie marca Brăila: Bancomatul din comuna Viziru, aruncat în aer cu o butelie

UPDATE: Poliția Brăila a fost sesizată la ora 4.12 de un reprezentat al filialei Viziru a băncii. La fața locului, polițiștii au constatat că bancomatul a fost distrus prin explozie. O echipă complexă face și la această oră cercetări. În cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt. Se caută autorii.

 

Stire inițială: O explozie nu foarte puternică a avut loc azi-noapte în comuna Viziru. Un bărbat a încercat să arunce în aer bancomatul Băncii Comerciale Române amplasat în centrul localității.

După cum s-a văzut pe camerele de supraveghere, bărbatul a oprit mașina și, cu ajutorul unei butelii, a creat explozia ce ar fi trebuit să distrugă aparatul. După explozie, a intrat înăuntru, s-a uitat în jur cu lanterna, n-a găsit nimic, așa că a stat 2 – 3 minute și a plecat. Nu a reușit să spargă bancomatul, deci nu a furat nimic.

Poliția este la fața locului și desfășoară cercetări. Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii