Mergi la conţinutul principal

Maşină făcută praf într-un şanţ în mijlocul străzii

Legendara delăsare a echipelor de intervenţie care repară avariile apărute la conductele subterane de pe raza municipiului Brăila a început să miroasă a inconştienţă. Iar această inconştienţă pune deja în pericol vieţile oamenilor. În noaptea de marţi spre miercuri, şoferul unui autoturism care circula pe Str. Mihai Bravu nu a reuşit să evite un şanţ săpat transversal pe partea carosabilă, în apropierea intersecţiei cu Str. Cloşca. Maşina condusă de acesta a trecut în plină viteză, cu roţile de pe partea dreaptă, prin şanţul respectiv şi numai un miracol a făcut să nu se răstoarne. Chiar şi aşa, avariile suferite de vehicul au fost majore: cauciucurile de pe dreapta s-au tăiat în urma impactului, roţile s-au strâmbat, puntea s-a îndoit. La rândul său, şoferul s-a lovit serios şi, cel mai probabil, şi-a fisurat câteva coaste. Faptul că s-au deschis ambele airbag-uri din bord l-a scăpat de o rană majoră la nivelul capului.

Scena a fost relatată de un locatar al străzii Mihai Bravu. Acesta ieşise să plimbe câinele, iar în momentul impactului se afla chiar în apropierea gropii. "Am ieşit cu câinele să-i fac plimbarea de seară. La un moment dat, a trecut o maşină pe lângă noi şi, după numai câteva secunde, s-a auzit o bufnitură groaznică. O «minunăţie» de groapă nesemnalizată a făcut o victimă nevinovată. Şoferul a avut un noroc extraordinar şi a scăpat doar cu două fracturi ale coastelor şi cu o leziune craniană care părea minoră. Maşina este însă praf. Ce facem, oameni buni? Cât mai trebuie să suportăm bătaia de joc a celor care conduc acest oraş?", a scris brăileanul pe o reţea de socializare.
Contactat de reporterul nostru, Cătălin C., autorul respectivei postări, ne-a spus că şanţul adânc de aproape un metru în care a intrat autoturismul Ford a fost săpat în urmă cu circa trei săptămâni de o echipă de intervenţie a Companiei de Utilităţi Publice "Dunărea" Brăila. "Au reparat o avarie la conducta de apă, apoi au plecat şi au lăsat şanţul în cauză aşa cum se află şi în momentul de faţă. Stă de câteva săptămâni aşa, nemarcat şi nesemnalizat în niciun fel. La adâncimea pe care o are ar putea răsturna o maşină fără probleme. Cea care s-a avariat marţi noapte a trecut doar cu roţile din partea dreaptă prin groapa respectivă. Dacă o aborda în mod frontal, probabil că avariile suferite ar fi fost mult mai mari", opinează Cătălin C. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro