Mergi la conţinutul principal

Luni, 9 ianuarie, opt ore fără apă potabilă în cartierul Brăilița - Vidin

• vor fi afectați utilizatorii casnici din perimetrul cuprins între străzile: Calea Galați - Strada Eroilor; Strada Gheorghe Munteanu Murgoci; Strada George Cavadia; Strada Viilor și Strada Mircea Mălăeru • de asemenea, vor fi afectați agenții economici, inclusiv Magazinele Lidl și Profi din Vidin, APAN, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor

 

Încă o lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a orașului, de data aceasta în partea de nord a orașului.

Astfel, potrivit unui comunicat dat publicității miercuri, Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 9 ianuarie 2023, între orele 8.00 și 16.00, pentru executarea unei intervenții la rețeaua de distribuție a apei potabile, respectiv schimbarea unei vane în subteran și executarea unui cămin de vizitare.

Zona afectată de lucrările echipelor CUP „Dunărea” Brăila este perimetrul cuprins între străzile: Calea Galați - Strada Eroilor; Strada Gheorghe Munteanu Murgoci; Strada George Cavadia; Strada Viilor și Strada Mircea Mălăeru (zona cartierelor Brăilița - Pisc - Vidin).

Potrivit reprezentanților companiei, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici din perimetrul prezentat mai sus, precum și utilizatorii economici din zonă: Magazinele Lidl și Profi din Vidin, APAN, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor etc.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei potabile”, precizează reprezentanții CUP „Dunărea” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro