Mergi la conţinutul principal

Luni, 5 decembrie, se oprește apa în zona Buzăului - Șos. Națională Veche - Șos. de Centură

* vor fi afectați agenții economici și utilizatorii casnici  din zona de case a cartierului sus-menționat * brăilenii din zona afectată de lucrări sunt rugați să-și asigure o rezervă minimă de apă  

 

 

 

Lucrări programate la rețeaua de alimentare cu apă a orașului, în prima zi lucrătoare de după minivacanța de 1 Decembrie.

Potrivit unui comunicat al Companiei de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila SA, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în ziua de luni, 5 decembrie a.c., între orele 9.00 - 14.00, pentru o intervenție la rețeaua de apă. În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici și agenții economici din zona de case cuprinsă între Șoseaua Buzăului - Șoseaua Națională Veche și Șoseaua de Centură.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP „Dunărea” SA.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro