Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Daca lucrurile merg bine, voi ramine la Rapid

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, miercuri, dupa meciul cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Otelul Galati, ca va ramine la Rapid daca lucrurile vor merge bine si considera ca gruparea giulesteana are nevoie de stabilitate financiara pentru a se pastra lotul actual.
"Nu e momentul sa vorbim despre prelungirea contractului, pentru ca domnul Copos, asa cum azi spune ca trebuie sa ramin la Rapid, la fel peste doua saptamini s-ar putea sa judece altfel. Si spun asta fara sa fiu tendentios. Eu acum sint al Rapidului si imi doresc sa ramin aici, alaturi de acest grup de jucatori. Daca lucrurile merg bine, eu voi ramine in continuare la Rapid", a spus Lucescu, la finalul meciului restant din etapa a XX-a a Diviziei A.
Pe de alta parte, actionarul rapidist George Copos a declarat, la finalul meciului Rapid - Otelul, ca Razvan Lucescu mai are contract cu Rapid pina in 2007 si ca s-a luat in considerare posibilitatea unei oferte de prelungire a intelegerii pina in 2010.
Antrenorul Razvan Lucescu a mentionat ca nu stie nimic despre un posibil transfer al fundasului Vasile Maftei la gruparea franceza AJ Auxerre. "Sunt doar zvonuri. De la vorbe la fapte este o distanta lunga, mai ales aici la Rapid. Se vorbeste despre infiintarea acestei societati pe actiuni si se va incerca sa se pastreze un lot puternic. Dar, inainte de toate, trebuie sa se achite totul la zi, sa fie stabilitate financiara. E important pentru jucatori, astfel nimeni nu isi va mai dori sa plece, pentru ca acasa e acasa", a comentat Lucescu.
Tehnicianul rapidist a precizat ca victoria cu 4-0 din meciul cu Otelul mentine echipa Rapid in spatele rivalelor Dinamo si Steaua, insa nu-i permite sa discute inca despre lupta pentru titlu, in conditiile in care "ros-albastrii" au doua meciuri mai putin disputate. "Pentru noi e important sa obtinem maximum de puncte de la fiecare meci. Diferenta este acum de sase puncte, deci noi nu putem discuta la acest moment despre titlu. Noi ar trebui sa mergem perfect, iar adversarele noastre sa faca pasi gresiti", a spus Lucescu.
Atacantul Viorel Moldovan a mentionat ca pentru Rapid este important sa se "agate" de sansa de a cistiga campionatul, deoarece adversarele giulestenilor mai pot face pasi gresiti. Fostul international roman nu a exclus nici posibilitatea realizarii eventului. "Noi speram, totul este posibil. Trebuie sa tratam fiecare meci ca pina acum si sa cistigam, iar Steaua sa faca acel pas gresit de care noi sa profitam. Mai este si meciul direct si sintem optimisti", a spus Moldovan.
Daniel Niculae a dedicat victoria din meciul cu Otelul coechipierului sau Marius Maldarasanu, indisponibil pina la finalul sezonului din cauza unei rupturi la ligamentul incrucisat anterior al genunchiului drept, care a implinit, miercuri, 31 de ani. "I-am trimis deja un mesaj lui Malda. Victoria de azi i-o dedic impreuna cu colegii mei si il asteptam cit mai repede alaturi de noi", a subliniat Niculae.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii