Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luati-va CET-ul si spalati-va. Cu el pe cap

Mai intii a fost faza cu termoficarea fortata. Stiu, nu CET este de vina pentru ca nu vom mai putea sa renuntam asa usor la serviciile lui si sa trecem pe centrala cu gaz, dar mie imi face o deosebita placere sa-i injur pe cei de la CET. Uite-asa vreau eu. Sa ma dea in judecata, ca oricum vor pierde la scor de maidan. E, si ca si cum nu era de-ajuns treaba cu termoficarea fortata, pac, citesc prin ziare ca, de pe 20 august, CET va opri apa calda in tot orasul. Si cica abia pe 10 septembrie va reveni pe la robinetele noastre, astia care nu ne-a dus mintea sa avem bani ca sa fugim din puscaria CET.
Ma deranjeaza faptul ca nimeni nu ma intreaba nimic. Deci eu am pretentia ca sint partener de afaceri (paguboase pentru mine) cu CET-ul. Din moment ce am un contract cu ei (stiu, de fapt asociatia de proprietari are contract cu CET-ul), am pretentia sa fiu consultat in legatura cu eventualele intreruperi de servicii. Poate ca eu nu sint de acord sa ramin fara apa calda. Ma doare la motul de la basca pe mine de reviziile lor generale: atita timp cit platesc, mie nu imi taie nimeni apa calda, sa fie clar. Daca CET nu poate furniza servicii non-stop, invocind nu stiu ce verificari la sistemul propriu, atunci sa zica, frate, sa-mi caut alt partener de afaceri, care sa poate presta zi-lumina. Evident, un astfel de partener este centrala pe gaz metan.
M-am enervat degeaba. Oricum voi ramine fara apa calda, pentru ca asa vor smecherii astia de la CET. Pina la urma tot am sa bat vreo doi sefi de la CET, macar sa ma simt bine, daca tot ma taie de la confort. Auzi, ma, sa stau eu pe caldurile astea sa incalzesc apa, in cazul in care m-am saturat de dusuri reci spre foarte reci? Eu ca eu, dar ma gindesc cu groaza la faptul ca sint nevoit sa circul destul de mult cu autobuzul. Vreau sa stiu si eu pe cine sa dau in judecata in eventualitatea extrem de probabila ca voi cheli in nas? CET-ule, esti un om mort!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii