Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Loturile nationale de juniori ale Romaniei si Turciei se antreneaza la Braila

A devenit deja o traditie ca la inceputul fiecarui an lotul national de juniori, la box, ai Turciei sa soseasca la Braila si sa se pregateasca alaturi de cel similar al Romaniei, care de ani buni si-a stabilit cartierul general in orasul nostru.
Delegatia turca, formata din 6 oficiali si 11 sportivi, a sosit de vineri la Braila si se pregateste pentru gala amicala care va avea loc luni, 13 martie. Meciurile se vor desfasura chiar in sala de box a complexului Carantina, renovata de curind si care, cu siguranta, in acest moment este una dintre cele mai cochete sali de box din tara.
"Ma bucur ca am reusit sa finalizam lucrarile de renovare la sala de box, iar cei care au vazut-o au ramas incintati. Prin schimbarile pe care le-am facut, le oferim sportivilor nostri un confort sporit, dar si un mediu propice performantei. Cele doua gale care se vor organiza intre loturile Romaniei si Turciei vor fi benefice si pentru noi deoarece ii vom putea testa si pe cei mai buni pugilisti braileni. Este posibil ca in acest an, tinind cont de conditiile foarte bune de la noi, sa primim si vizita lotului de juniori ai Germaniei.
Acum am in vedere si sala de atletism al carei covor sintetic este din 1972 si sper, cu ajutorul ANS-ului, care de altfel ne-a ajutat si pina acum, in 2006 sa dam o fata noua si acestei sali", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii