Mergi la conţinutul principal

Livia Damian, şefa Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor, s-a pensionat

• în locul acesteia a fost desemnat, temporar, Ionel Cioran, consilier juridic în cadrul Direcţiei • el poate ocupa interimar poziţia de director executiv, timp de 6 luni, până la organizarea concursului • decizia a fost luată în cadrul celei mai recente şedinţe a CJ Brăila

 

Schimbări la vârful Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Brăila. Mai exact, directorul executiv Livia Damian a solicitat, recent, să i se aprobe încetarea raportului de serviciu pentru a se putea pensiona. La baza solicitării a stat un Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, care atestă încetarea detaşării pe post a fostei şefe a Direcţiei.

“La data de 10 ianuarie 2017, Livia Damian, director executiv la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, a depus la registratura Consiliului Judeţean Brăila cererea privind aprobarea încetării raportului de serviciu, ca urmare a încetării detaşării potrivit Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. II/11018/15.12.2016. (...) Încetează detaşarea Liviei Damian de la Ministerul Afacerilor Interne la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Brăila, cu drept la pensie”, se arată, în cadrul raportului proiectului de hotărâre.

În locul acesteia, a fost desemnat Ionel Cioran, consilier juridic în cadrul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Brăila. Chiar şi aşa, acesta va exercita cu caracter temporar funcţia publică de conducere, însă pe o perioadă de maximum 6 luni, cu avizul ANFP, până la data ocupării postului prin concurs.

Deşi liberalii brăileni au cerut câteva lămuriri suplimentare legate de proiectul încetării raportului de activitate al Liviei Damian, subiectul nu a stârnit discuţii prea lungi.

Dacă venirea temporară pe funcţie a lui Ionel Cioran a fost votată în unanimitate, cu 33 de voturi “pentru”, proiectul legat de plecarea fostului director executiv al Direcţiei judeţene de Evidenţă a Persoanelor a primit doar 32 de voturi “pentru” şi o abţinere din partea consilierului liberal Ovidiu Nechita. Acesta a ţinut să se consemneze în procesul verbal al şedinţei că nu i se pare normal ca membrii CJ să aprobe sau nu o decizie luată de MAI.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro