Mergi la conţinutul principal

Licitatia de un milion de euro de la "Braicar" a fost adjudecata de "Eldomir"

Firma omului de afaceri PNL-ist Vasile Dogarescu, "Eldomir Impex", a fost desemnata, din nou, cistigatoarea licitatiei de la "Braicar" privind alimentarea cu motorina a autobuzelor firmei de transport local. Asta dupa ce Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a fost de acord cu punctul de vedere al contraofertantului "Comision Trade" care a sustinut ca punctajul acordat firmei "Eldomir" este nejustificat de mare. Concret, asa cum ne-a declarat Cornel Sandulescu, directorul general al SC "Braicar", comisia de licitatie s-a intrunit si a deliberat in urma reanalizarii documentelor depuse de ofertanti: "Au fost cerute documente suplimentare si in urma analizei s-a decis atribuirea contractului societatii "Eldomir Impex"", a spus Sandulescu.
Conducerea firmei "Comision Trade", cel de-al doilea ofertant la licitatia "Braicar", s-a aratat surprinsa de decizia comisiei, dar a subliniat ca, deocamdata, nu a primit nici o instiintare oficiala referitoare la rezultat.
Reamintim ca societatea "Braicar" a organizat, in data de 4 mai, o licitatie de aproape un milion de euro pentru desemnarea firmei care, timp de un an, ii va furniza motorina necesara asigurarii serviciului de transport public urban. Singurii ofertanti admisi la negocieri au fost "Eldomir Impex", apartinind omului de afaceri Vasile Dogarescu, memru PNL si "Comision Trade", condusa de Florin Cirligea, membru PLD.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu