Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liceul cu Program Sportiv Brăila, în proiecte europene

Încă o dată, Liceul cu Program Sportiv se remarcă în peisajul colaborărilor europene prin participarea la proiectul de parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, schimb interșcolarERASMUS+, nr. de referință 2020-1-TR01-KA229-092152_5 Together to a better technology, în care sunt implicate echipaje din Turcia, Serbia, Italia și Grecia. Coordonatorul proiectului este doamna Liliana Canciu, profesor de geografie în cadrul liceului. Proiectul vizează utilizarea conștientă a tehnologiei și a internetului, în special în condițiile pandemiei pe care o traversăm.

În perioada 22-28 august 2021a avut loc prima mobilitate în Serbia, la Srednjaskola za informacionetehnologije Belgrad. Din echipajul Liceului cu Program Sportiv au făcut parte următorii profesori: Adina Oancea, profesor de limba engleză, Oana Mirică, profesor de muzică, directorul liceului – profesor de istorie Carmen Toma și Veronica Bănică, profesor de limba și literatura română.

În cele șapte zile ale mobilității, profesorii brăileni au participat la workshopuri legate de adaptarea învățământului la condițiile pandemiei pe care o traversăm. Astfel, s-a discutat despre metode și practici adecvate învățământului online, despre metode interactive specifice predării limbilor moderne, despre posibilități de integrare și abordare corespunzătoare copiilor cu nevoi speciale. De asemenea, echipajul Liceului cu Program Sportiv a luat contact cu elemente de interculturalitate prin activitățile propuse de școala gazdă.

Proiectul ERASMUS+ aflat în derulare permite cadrelor didactice să învețe mijloace moderne de învățământ și să cunoască tehnologii adecvate derulării procesului de predare-învățare-evaluare în context european, tehnologii necesare în condițiile actuale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii