Skip to main content

Liberalul Stefan Sinpetru este noul director executiv al CJP

Casa Judeteana de Pensii Braila are acum o noua conducere. Proaspatul director executiv este Stefan Sinpetru care il inlocuieste in functie pe conf. univ. dr. Sorin Enache. Potrivit declaratiilor noului director, decizia apartine conducerii Casei Nationale de Pensii si alte Asigurari Sociale. Stefan Sinpetru este absolvent al Facultatii de Nave - Sectia Ingineri din Galati si al Facultatii de Management - Marketing in Afaceri Economice Internationale din cadrul Universitatii "Constantin Brancoveanu" Braila. Si-a sustinut masteratul la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti cu lucrarea intitulata "Politici sociale si administratie publica".
Stefan Sinpetru a ocupat functiile de: director al Directiei Generale de Munca si Protectie Sociala, in perioada 1 martie 1997 - 17 aprilie 2001, director al Directiei Colectare Contributii incepind din octombrie 2001 pina la jumatatea anului 2003 si sef al Serviciului Evidenta Contribuabili. De 10 ani de cind este in sistem a urmat si diferite cursuri de specializare pentru functionarii publici, organizate de Institutul National de Administratie. Precizam ca, la fel ca Sorin Enache, Stefan Sinpetru va fi director executiv interimar deoarece pe functie este Ion Rotaru care s-a autosuspendat in mai 2004, acesta nerevenind asupra deciziei pina-n prezent.
Sorin Enache, membru al PD, nu a vrut sa comenteze aceasta decizie. In ceea ce-l priveste pe Stefan Sinpetru, acesta a fost membru al PD in perioada aprilie 1996 - ianuarie 2001 si incepind din iulie 2004 a semnat adeziunea pentru PNL, formatiune politica in rindurile careia este si in prezent.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu