Mergi la conţinutul principal

La Viziru, de Sfinții Împărați Constantin și Elena. "Școala mea" în sărbătoare!

„În zi de sărbătoare, elevii Școlii  Gimnaziale Viziru, alături de cadrele didactice, au dat dovadă de creativitate, frumusețe,  simț estetic, cooperare, imaginație, pricepere, fericire, inocență, îndemânare la o multitudine de activități, grupate în multe ateliere, care au adus zâmbete pe chipul fiecăruia dintre cei prezenți”, ne-a declarat prof. Steluța Neagu, directorul unității școlare. Mai exact, de la mic la mare, cu prilejul sărbătoririi „Zilelor Școlii”, au participat la întreceri, concursuri de desen, limba engleză, șah, recitări, cântece, colțul verde, atelier floral, paper filigree, machete 3D, dans, într-o atmosferă de bună dispoziție. „Oaspeți au fost doamna primar Ana-Cornelia Măcrineanu, părintele Claudiu Trică, părinții ce au trăit cu încântare clipe de poveste alături de copii”, a adăugat prof. Steluța Neagu.

 „La ceas aniversar, în calitate de primar, în numele Consiliului Local și al meu personal vă felicit pentru performanțele obținute, vă mulțumesc pentru nobila muncă depusă, pentru că ne reamintiți că drumul spre afirmare e deschis tuturor, vă asigurăm de sprijinul nostru constant și vă urez, distinși dascăli și dragi elevi: «La mulți ani și multă sănătate!»”, a transmis primarul Ana-Cornelia Măcrineanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro