Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La turneul de verificare de la Galati, profesoara Alexandrina Soare a mers pe mina rezervelor

In perioada 13-14 decembrie, HC Dunarea a participat la un turneu amical, la Galati, alaturi de formatia gazda, Otelul, Oltchim Rm. Vilcea si Tomis Constanta.
Spre deosebire de celelalte participante care au venit cu primele garnituri, mai putin jucatoarele convocate la nationala in cazul ultimelor doua, formatia braileana nu a putut beneficia de aportul majoritatii titularelor. Lista de indisponibilitati a cuprins pe Adriana Leordean, invoita de club sa-si rezolve o problema personala, Roxana Sanda, Irina Tomuleanu, Marinela Patru, Lacramioara Andrei, accidentate, in timp ce alte doua jucatoare, Marcela Lupu si Alina Moroianu, au jucat cu probleme de sanatate.
Astfel ca profesoara Alexandrina Soare s-a bazat pe portarii Goldic si Vasile, utilizati fiecare cite o repriza, pe Craciun, Moroianu, Ruscior, Radovici, Lupu, Horobet. Pe parcursul meciurilor, tehniciana braileana nu a avut la dispozitie decit trei rezerve, Bobe, Hirtopeanu si Arbunea.
HC Dunarea a pierdut toate cele trei partide insa Alexandrina Soare considera ca turneul a fost util: "Tinind cont de numarul mare de accidentari, fapt care ne-a fortat sa alcatuim o echipa cu jucatoare care nu prea au evoluat in tur, pot spune ca sint multumita de felul in care au jucat fetele. Marti dimineata, Oltchimul ne-a condus cu 15-14 la pauza, am pierdut in final la patru goluri diferenta, am pierdut dupa-amiaza si partida cu Otelul, dar miercuri am facut un joc foarte bun cu Tomis si am condus pina in minutul 50. Insa in urma unor decizii de arbitraj, Tomis a egalat la 24, iar lipsa noastra de experienta a facut sa pierdem si acest joc. Pot spune ca am avut prestatii bune in aparare si atac si ca jocul nostru a fost apreciat de tehnicienii prezenti la turneu".
De ieri, HC Dunarea participa la un nou turneu de verificare, organizat de Rulmentul Brasov, la care mai sint invitate CSM Cetate Deva si HCM Roman.
"Sper ca o parte dintre jucatoarele accidentate sa poata evolua la acest turneu de verificare si sa nu ne mai confruntam cu alte probleme", declara inainte de plecare Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii