Mergi la conţinutul principal

La mulți și binecuvântați ani!

Orașul e gătit de sărbătoare. În case miroase a brad și cozonaci. În suflete trăim deja emoțiile dar și frământările trecerii în noul an.

2022 nu a fost un an ușor. Încă avem dureri nevindecate ori întebări fără răspuns. Suntem îngrijorați de ce urmează, aproape nu îndrăznim să ne facem planuri dar... Sărbătorile sunt sfinte pentru noi, românii! Săraci sau bogați, în aceste zile, toți găsim în noi resurse să renaștem, să fim fericiți, să trăim frumos fiecare clipă. Suntem împreună cu cei dragi, iar asta e foarte important. Așa suntem noi, românii! În fiecare an lăsăm deoparte pentru câteva zile grijile și ne bucurăm de ce avem!

Fă Rai din ce ai! Niciodată peste an nu e mai prezent în sufletele noastre acest îndem, pentru că niciodată peste an nu suntem atât de dispuși să ne scuturăm de ce e rău și să   aprecim ceea ce avem. Și chiar e sănătos să facem așa. Avem nevoie de acest răgaz, de această deconectare. Avem nevoie de aceste clipe din care să ne luăm energia pentru ce urmează. Iar ce urmează va fi greu, pentru că, după cum apreciază experții Frames și Sierra Quadrant, în 2023, economia va evolua pe o gheață extrem de subțire, inflația, scăderea apetitutlui investițional, limitarea accesului la credite și blocajul financiar își vor arăta mult mai vizibil colții. Cuvântul cheie în businessul anului 2023 va fi ÎNCREDEREA.

De aceea, noi vă mulțumim că ați fost alături de noi și în acest an și avem încredere că vom rămâne împreună și în 2023. Vă suntem recunoscători că ne citiți, că ne susțineți proiectele, dar, mai ales, că ați fost și de această dată Îngerii noștri de Crăciun și că, prin generozitatea dumneavoastră, am reușit să aducem magie și fericire în sufletele și casele atâtor copii. Împreună trebuie să fie cuvântul cheie al comunității noastre în 2023. Așa am răzbit până acum, așa vom merge mai departe.

 

La mulți și binecuvântați ani!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro