Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii si antrenorii echipei Dacia Mioveni vor fi amendati cu cite 3.000 de dolari

Primarul orasului Mioveni, Ion Georgrescu, care ocupa si functia de pesedinte al Consiliului Director al clubului Dacia, a anuntat ca ii va sanctiona pe fotbalisti si antrenori cu cite 3.000 de dolari pentru infringerea din meciul cu UTA Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Conform Regulamentului de Ordine Interioara, fiecare jucator si antrenor va fi amendat cu 3.000 de dolari pentru aceasta infringere", a declarat Georgescu.
Evolutia slaba a echipei in meciul cu aradenii este explicata de Ion Georgescu: "Este posibil sa fi transpirat o discutie secreta in care am stabilit ce jucatori vor pleca in iarna. Discutia nu trebuia sa ajunga la jucatori. Cinci din fotbalistii care hotarisem sa plece, au jucat in meciul cu UTA. Este mai mult decit ciudat ca echipa care a invins la Urziceni cu 2-0, formatia de pe locul doi, sa piarda pe teren propriu cu UTA. Jocul prost al echipei noastre i se datoreaza si antrenorului Sorin Cirtu. Vom avea o discutie in Consiliul Director si vom decide daca vom mai continua cu Sorin Cirtu sau nu. El a iesit in presa si a spus ca vrea sa renunte. Cum dragoste cu sila nu se face, trebuie sa ne spuna noua, nu prin ziare ce are de gind sa faca", a mai spus Georgescu.
Tehnicianul Sorin Cirtu a declarat ca, in cazul in care va ramine la conducerea tehnica a echipei, intentioneaza sa renunte la mai multi jucatori in pauza competitionala din aceasta iarna. "Nu stiu ce se intimpla de toate merg impotriva mea la echipa. Una am discutat cu jucatorii la meciul cu UTA, si alta au facut. In cazul in care mai ramin la echipa, sint mai multi jucatori pe care nu vreau sa-i mai vad pe 7 ianuarie, atunci cind vom incepe pregatirile. M-am gindit si ma gindesc sa renunt. Daca ar fi dupa mine si miine as pleca. Dupa meci, cind am spus ca vreau sa renunt, m-a sunat un conducator de club din Liga I si mi-a propus sa merg la echipa respectiva", a declarat Cirtu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii