Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatori de la CFR Cluj amenintati cu excluderea din lot

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti, ca jucatorii Dumitru Mitu si Razvan Tirlea risca sa fie eliminati din lot, daca informatiile potrivit carora cei doi au petrecut intr-un bar in noaptea de joi spre vineri sint adevarate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am aflat ca ar fi petrecut pina la ora 4.00 dimineata intr-un bar si ar fi consumat alcool in cantitati mari. Vom verifica si, daca se dovedeste ca este adevarat, sanctiunile pot merge pina la excluderea din lot", a spus Muresan.
De partea cealalta, jucatorul Dumitru Mitu a negat acuzatiile ce i s-au adus: "Nu este nimic adevarat. Trebuie sa ne aduca ceva concret, pentru ca minciuni se pot spune destule. Cineva incearca sa ne faca rau".
Tirlea si Mitu nu au facut parte din lotul clujean pentru meciul cu Pandurii, din etapa a V-a a Ligii I, ei fiind trimisi sa evolueze pentru satelitul echipei CFR, Unirea Dej.
Pe de alta parte, presedintele Iuliu Muresan sustine ca a primit unele avertizari de la"persoane care respecta clubul clujean", ca urmare a faptului ca echipa CFR Cluj se afla pe primul loc in clasamentul Ligii I. "E o avertizare cu "cod portocaliu". Mi s-a spus ca gaselnita cu dopingul a fost prima sicana, pentru ca deranjam. Daca vom ramine si etapele viitoare pe primul loc, este posibil sa apara atacuri si mai dure, chiar si personale, la adresa mea si a finantatorului Paszkany Arpad", a spus Muresan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii