Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucătorii de la Viitorul Ianca sunt în cantonament la Târlungeni

* 1-8 august este perioada de pregătire centralizată * “Ne <încărcăm bateriile> pentru campionatul următor”, spune Victor Olenic

 

După meciul din Cupa României câștigat cu 4-2 în fața celor de la Victoria Traian, Viitorul Ianca a continuat antrenamentele la Plopu până pe data de 30 iulie. Pe 31 iulie Viitorul Ianca a disputat un amical la Focșani pe stadionul Milcovul, iar de duminică lotul format din 20 de jucători se află la Târlungeni pentru un cantonament montan care se va încheia pe data de 8 august.

“În perioada 1-8 august avem planificată o pregătire centralizată la Târlungeni. Avem câte două antrenamente pe zi, majoritatea cu caracter fizic. Ne “încărcăm bateriile” pentru campionatul următor. Încercăm să jucăm un amical cu SR Brașov, dacă nu, ne vom antrena și după cantonament, vom intra în ultima etapă a pregătirilor noului sezon, cea a partidelor de verificare”, ne-a declarat telefonic, Victor Olenic, antrenorul echipei Viitorul Ianca.

Nu au făcut această deplasare Araujo, învoit de club din motive obiective, Preda care a devenit tătic de câteva zile și Irimia care este accidentat.

 

Viitorul Ianca a învins-o cu 2-1 pe CSM Focșani pe stadionul Milcovul

Cu o zi înainte de a pleca în cantonamentul de la Târlungeni, Viitorul Ianca a susținut o partidă de verificare, în deplasare, la CSM Focșani.

Formația pregătită de Victor Olenic în formula de start  A. Mihai – Sava, Necoară, Preda, Bădilaș – Gorgovan, A. Radu, Dima, Coteț – L. Iorga, Cristea, a condus cu 2-0 la pauză. În minutul 9, după o degajare greșită a portarului echipei gazdă, Laurențiu Iorga a interceptat mingea, i-a pasat lui Coteț care, de la marginea careului mare a trimis mingea în plasă și era 1-0 pentru Viitorul Ianca. Cu patru minute înainte de finalul primei reprize echipa din Ianca a obținut un penalty, Cosmin Necoară a marcat și la pauză Viitorul conducea cu 2-0.

În repriza a doua, CSM Focșani a înscris o dată, în minutul 70 prin Băciuț și meciul amical s-a încheiat cu victoria la limită, 2-1, a formației din Ianca.

La Viitorul Ianca, în repriza a doua au mai intrat portarul Mitrea și jucătorii de câmp Dănăilă, Cazacu, Postolea și Ndigwe.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii