Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jos notiunea de cenzura!

M-am saturat. De aproape trei ani de zile se chinuie astia sa dea jos
Guvernul Tariceanu. Mai intii, Basescu, acum Geoana. Si o tin langa cu motiunile de cenzura, de parca i-ar pasa cuiva daca pica sau nu Guvernul. Cred ca Tariceanu, daca era sa fie dat jos, atunci chestia asta trebuia sa se intimple in aprilie 2005, atunci cind i s-a nazarit lui Basescu. Acum e prea tirziu, ba chiar degeaba as zice.
Nu de aceeasi parere este insa si marele lider Mircea Geoana. Dupa ce s-a facut frate cu dracul liberal, formind monstruoasa coalitie a celor 322, Geoana vrea acum sa le dea jos guvernul. Sa-l lase pe Tariceanu fara serviciu. Asta nu imi place mie la pesedisti. Nu ca liberalii sau democratii ar fi mai brezi, dar pesedistii sint primii in stare sa te tradeze, la o adica. Ma surprinde insa ca Geoana nu s-a invatat minte. A mai depus el vreo 2 motiuni, si a luat-o elegant de miner. Pentru ce s-a mai bagat acum in seama? Ba ca depune motiunea, ba ca cei 147 de parlamentari PSD vor vota pentru rasturnarea lui Tariceanu 2, ba ca demersul lor va avea sorti de izbinda. Va avea pe dracu! Nimeni din parlament nu-i atit de idiot incit sa-si riste locul de munca, pentru ca asa vrea muschiul lui Geoana. De fapt, daca stau bine si ma gindesc, nici Geoana nu vrea sa-l dea jos pe Tariceanu. Dar face fandari aiurea, se baga in seama pe la televizor, sa creada lumea ca el este mare capetenie, ca are stofa de om politic. Si-atunci, pentru ce atita galagie inutila? Pai, pentru ca astia din parlament sa aiba o ocupatie, sa-si justifice lefurile mari si inutile. Mi-a placut goanga aruncata de Basescu, cum ca Rus sau Diaconescu au sanse sa ajunga premieri in locul lui Tariceanu. Cit de cretin trebuie sa fii ca sa mai pui botul la ce spune Basescu. Tre' sa fii de 2 ori mai beat decit el, ceea ce e destul de greu, sa recunoastem. Mai bine sa ramina Tariceanu premier, ca tare vreau sa-l vad cum mareste el pensiile, cum da 6% din PIB la invatamint, cum face sanatatea sa plesneasca etc. Asa ca, domnu' Geoana, gata cu panarama, lasa-l pe Tariceanu 2 sa conduca tara, ca nu mai avem mult pina la prapastie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii