Mergi la conţinutul principal

Joi, 5 octombrie, se oprește apa pe Calea Galați

•  vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii din zona Calea Galați CTH, respectiv blocurile I, J, K, L, 4, 5, 6, 7, 14 și blocul UJCM, precum și agenții economici și instituțiile publice situate la parterul blocurilor

 

O nouă întrerupere a alimentării cu apă potabilă a brăilenilor racordați la rețeaua de apă a orașului, cei afectați fiind, de această dată, locatarii mai multor blocuri de pe Calea Galați.

Astfel, prin intermediul unui comunicat, Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila îi anunță pe brăileni că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de joi, 5 octombrie 2023, între orele 9.00 și 14.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă la stația de hidrofor CTH Galați.

În acest context, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii din zona Calea Galați CTH, respectiv blocurile I, J, K, L, 4, 5, 6, 7, 14 și blocul UJCM, precum și agenții economici și instituțiile publice situate la parterul blocurilor respective.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP „Dunărea” Brăila.

Compania le reamintește abonaților săi că, la reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Apa trebuie folosită doar în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro