Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii stau cu ochii pe scandalagii

Tinind cont de faptul ca in week-end majoritatea cetatenilor nu lucreaza si isi petrec timpul liber plimbindu-se, iesind la iarba verde sau in alte moduri, jandarmii braileni vor efectua misiuni specifice cu scopul de a preintimpina savirsirea de acte antisociale.
La aceste actiuni preventive participa efective din cadrul Sectiei de Jandarmi Faurei care vor executa misiuni in sprijinul obiectivelor din competenta, a Detasamentului 3 Jandarmi Paza Conducte, care vor mentine ordinea publica la solicitarea Politiei oraselor Faurei si Ianca.
"Jandarmi din cadrul Detasamentului Mobil vor executa actiuni punctuale atit in mediul rural, cit si in cel urban, in zonele si mediile in care s-ar putea produce diferite incidente pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Postul de Jandarmi Lacu Sarat Braila va actiona pe linia prevenirii si combaterii faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala in Statiunea balneo-climaterica Lacu Sarat", a precizat purtatorul de cuvint al IJJ Braila, capitan Iulian Timofei.
De asemenea, jandarmii vor asigura paza si in zilele de 21 si 22 aprilie, cu ocazia competitiei sportive de volei din cadrul concursului national "Mesajul meu antidrog" organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Braila, care are loc la Sala Polivalenta.
Actiunile preventive se desfasoara atit in cartierele orasului, cit si in Gradina Publica, Faleza Dunarii, Parc Monument, in zona discotecii Milenium si a cluburilor din municipiul Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii