Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii braileni au sanctionat peste 240 de persoane

In luna noiembrie, 241 de persoane au fost sanctionate in urma misiunilor de prevenire si combatere a faptelor infractionale si contraventionale executate de efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila. Valoarea amenzilor s-a ridicat la 45.550 lei, iar din totalul sanctiunilor contraventionale aplicate, 35 au fost avertismente scrise. De asemenea, au fost constatate 43 de infractiuni, cu 57 de autori, si au fost legitimate 421 de persoane.
In municipiu, jandarmii braileni au executat 38 de patrulari auto, in urma carora au identificat 6 autori ai unor infractiuni si au aplicat sanctiuni in valoare de 22.750 lei. In zona institutiilor de invatamint au fost desfasurate 20 de actiuni punctuale, care s-au finalizat cu legitimarea a 53 de persoane, dintre care 21 au fost sanctionate. In zona cartierelor marginase si cu potential criminogen ridicat au fost amendate alte 58 de persoane, cu sanctiuni in valoare totala de 11.550 lei si au fost constatate 21 de infractiuni, cu 31 de autori.
In aceeasi perioada, jandarmii au asigurat ordinea publica la vizita oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si la 7 manifestari sportive. Mai mult, au fost executate si trei misiuni de insotire a transportului munitiei neexplodate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila si paza zonei unde aceasta a fost distrusa.
"Avind in vedere ca numarul persoanelor care comit infractiuni si fapte contraventionale creste pe zi ce trece, IJJ Braila va executa in continuare actiuni pe linia prevenirii si combaterii fenomenului infractional si contraventional, destructurarea gastilor de cartier, depistarea persoanelor date in urmarire locala si generala precum si realizarea unui climat civic corespunzator de convietuire sociala. Totodata, vom raspunde prompt si in mod operativ solicitarilor cetatenilor pentru rezolvarea unor situatii ce duc la indignarea cetatenilor, la injurii adresate acestora si aplanarea unor stari conflictuale", ne-a precizat colonel Vasile Silion, inspector sef al IJJ Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii