Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Izbiti de pom, la Urleasca

Din cauza vitezei si a drumului acoperit cu mizga, un sofer galatean a derapat, ieri dimineata, in apropiere de Urleasca si s-a tamponat de un pom, ranind grav un pasager.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca accidentul s-a produs in jurul orei 10.00, pe Drumul National 2B: "Doru R., din Galati, conducea autoturismul "Daewoo Nubira" nr. GL-06-FNA, avind la bord 4 pasageri si, in apropiere de Urleasca, din cauza neadaptarii vitezei, a pierdut controlul volanului si s-a tamponat de un copac. In urma impactului, Emil R., 28 ani, pasager in vehicul, a fost accidentat grav."
Victima evenimentului rutier a fost transportata la Spitalul Judetean, unde a ramas internata la Reanimare, deoarece era in coma profunda si avea piciorul drept fracturat atit in zona gambei, cit si a femurului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii