Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iuga spera sa faca o figura frumoasa in fata fostului sau profesor

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe:

2. Prefab. Modelu 10 6 1 3 16-9 19
15. CF Braila 10 2 3 5 5-16 9

Dupa victoria oarecum scontata in fata Snagovului, CF Braila va intilni astazi pe una dintre cele mai bogate formatii ale seriei, FC Prefab. Modelu, echipa care si-a permis sa-si asigure serviciile unuia dintre cei mai reputati antrenori romani, Titi Dumitriu, singurul tehnician care a reusit sa duca Steaua de trei ori in Liga Campionilor.
Antrenorul brailean Ionel Iuga nu are prea multe variante de echipa in conditiile in care nici la acest meci nu va putea conta pe Buteseaca, Ghioca si, mai nou, Posteuca, fundasul brailean urmind sa primeasca avizul medicului inaintea partidei.
Fost secund al lui Dumitriu, Iuga spera sa mearga proverbul discipolul si maestrul: "Am lucrat cu tehnicianul Titi Dumitriu in 1992, la Dacia Unirea. Atunci am preluat echipa de pe locul al 15-lea si am reusit sa incheiem campionatul pe locul 6, rezultat care ne-a permis sa evoluam in Cupa Balcanica. Sper ca de data aceasta elevul sa-si poata depasi profesorul, lucru foarte dificil de realizat, dar nu imposibil. Ceea ce ne propunem noi pentru acest meci este sa nu luam gol si poate, cine stie, vom reusi sa marcam pe contraatac".

Formatiile probabile:
FC Prefab. Modelu: Mihai - Bold, Dita, Gitu, Doicaru - Rotaru, Olariu, Cita, Jianu - Vasiliu, Ene
CF Braila: Budur - Ghidarcea, Pelin, Calin, Burghelea, Cristofan - Girleanu, Macare, Olenic, Sandru - Feizula

Cu Titi Dumitriu si Costel Orac, Prefab. Modelu spera sa ajunga in Liga I

Formatia gazda de astazi a sustinut la mijlocul acestei saptamini restanta cu Dunarea Giurgiu, reusind sa se impuna cu 2-1, in urma golurilor marcate de Vasiliu si Cita, respectiv Rusescu si a urcat pe locul al doilea in clasament.
Pentru moment, echipa este pregatita de Titi Dumitriu, cel care l-a inlocuit pe Marian Bucurescu, dupa ce Prefab. Modelu a pierdut cu 1-4 meciul de cupa cu Juventus.
La partida de miercuri a asistat si Costel Orac si, potrivit ultimelor informatii, in proportie de 99%, el va fi noul antrenor al echipei Modelu, Dumitriu urmind sa devina director tehnic.
Prefab. Modelu are un buget de peste 800.000 Euro pentru acest tur de campionat si un lot foarte tinar, cu doi jucatori de lot national la Under 17, Marius Jianu si Marius Feher, dar si un capitan cu experienta Diviziei A, Nicolae Dita, fostul jucator al echipei FC Arges.
Patronul Marian Petre Milut vrea ca la finalul acestui campionat echipa sa sa promoveze pe prima scena a fotbalului romanesc.

Etapa a 11-a programeaza meciurile:
FC Snagov - FC Brasov
FC Prefab. 05 Modelu - CF Braila
Delta Tulcea - Chimia Brazi
Petrolul Ploiesti - Gloria Buzau
Dunarea Galati - Sportul Studentesc
FC Sacele - Dunarea Giurgiu
FC Botosani - CS Otopeni
FCM Bacau - Forex Brasov
Cetatea Suceava - FCM Cimpina
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii