Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Israelul pirateaza din nou postul de televiziune al miscarii Hezbollah

Israelul a piratat din nou, marti, timp de citeva minute, postul de televiune al-Manar, apartinind gruparii Hezbollah, in timpul difuzarii buletinului de stiri, si a prezentat fotografii cu cadavre, acuzindu-l pe liderul Hassan Nasrallah ca ascunde adevarul, transmite AFP.
Una dintre imagini infatiseaza un cadavru intins pe spate, purtind o cartusiera, haine de camuflaj identice cu cele ale armatei americane si o cascheta, si este insotita de urmatorul comentariu: "aceasta este fotografia cadavrului unui membru al fortelor speciale Hezbollah. Nasrallah minte: nu suntem noi cei care ne ascundem pierderile".
Aceasta a fost urmata de o fotografie a liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, insotita de urmatorul avertisment: "Membrii ai Hezbollah, fiti atenti, minte!".
In partea de jos a unei alte imagini, infatisind trupul neinsufletit al unui barbat, scria: "exista un mare numar de cadavre de acest fel pe teren. Nasrallah va ascunde adevarul".
Israelul a pirat, de asemenea, posturile de radio care emit pe frecventa FM, iar in timpul programelor, auditorii au putut asculta o inregistrare de doua minute repetata in mod sistematic.
"Hassan a trimis barbati neatrenati sa lupte impotriva armatei israeliene, o armata de otel. incetati pentru un moment sa ascultati imnuri patriotice, reflectati si ramineti cu picioarele pe pamint", anunta mesajul rostit in limba araba.
Statul evreu desfasoara, de asemenea, un razboi psihologic, folosind mijloace moderne de comunicare electronica. Acesta a trimis o serie de mesaje pe telefoanele mobile ale cetatenillor libanezi pentru a transmite aceleasi informatii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii