Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionel Vioreanu a eliminat fosta sa formatie din Cupa Romaniei

Viitorul: Iorcic - Cheles, Nicolae, Bogdan, Clim - Birsan, Vioreanu, Dima, Stanciu - Oprea, Baicu
Petrolul: Constandache - Bosoi, Radulescu (min. 46: Zainea), Em. Cristian, Bratu - Costea (min. 46: Rosu), Hrinca (min.46: Balta), Moldoveanu, Bandarica - Neta, Lupu

Partida a fost utila ambelor formatii, desi ele au abordat meciul fara o serie de titulari, majoritatea accidentati dupa etapa inaugurala din campionat.
In calitate de gazda, Viitorul a fost mai activa in atac. Insa defensiva petrolista, desi cu destule improvizatii, a fost de fiecare data atenta si a reusit sa inchida toate culoarele spre poarta aparata de Constandache. Practic, in prima parte a meciului nu au fost faze incendiare in cele doua careuri fiecare dintre cele doua combatante incercind sa astepte greseala adversarei. Nimeni nu a gafat si prima repriza s-a incheiat la egalitate, 0-0.
In partea secunda a partidei jocul s-a animat, ocaziile de poarta s-au inmultit si, firesc, au aparut golurile.
Gazdele au deschis scorul in minutul 61 prin Georgica Oprea care a sutat imparabil de la 30 de metri, oaspetii au pus mingea la centrul terenului si, la prima actiune a lor, in chiar minutul urmator, au restabilit egalitatea prin Moldoveanu, dupa o pasa inspirata a lui Bandarica. Pe fondul dominarii autoritare a gazdelor, pe contraatac, Petrolul a ratat citeva situatii de a se desprinde prin Moldoveanu si Neta, iar Rosu a trimis mingea in bara.
Impulsionati de pe margine de Marian Stavarache, jucatorii din Insuratei au marit presiunea la poarta adversa si in minutul 81 au obtinut un penalty pe care l-a transformat Ionel Vioreanu si astfel Viitorul accede in urmatoarea faza a Cupei Romaniei, etapa in care este posibil sa intilneasca o formatie din Liga a II-a.

Declaratii dupa meci:
Marian Stavarache: "Era bine daca am fi putut miza pe formula de baza, insa si asa sintem foarte multumiti pentru ca am dat credit si jucatorilor care nu au prins primul unsprezece in campionat. Sper sa avem un parcurs cit mai lung in aceasta competitie, deoarece orice meci oficial ne creeaza o mai mare omogenitate la nivelul echipei".
Adrian Baldovin:"Pe linga indisponibilitatile pe care le aveam deja, partida de la Constanta ne-a creat si alte probleme de efectiv, de aceea am apelat la o serie de jucatori de perspectiva. Viitorul a meritat sa mearga mai departe, insa pot spune ca noi am fost lipsiti si de sansa in acest meci".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii