Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionel Alexandru se crede un mic Becali local

Cu teancurile de euro pe masa - asa s-a desfasurat, ieri, conferinta de presa a PNG Braila, in cadrul careia liderii locali au pus pe masa, la vedere, trei teancuri de euro, in valoare de peste o jumatate de miliard de lei vechi. Ei au explicat ca aceasta este valoarea la care a fost pretuita de catre liderul PNG Gigi Becali, performanta oamenilor sai de la Braila, la alegerile europarlamentare - respectiv 6,42% din voturile electoratului judetean. Presedintele PNG Braila, Ionel Alexandru, a declarat ca banii vor fi folositi pentru actiuni culturale si sprijinirea bisericilor, iar seful sau politic le-a promis si alti euro, daca fac treaba buna in teritoriu. Interesanta este insa transformarea lui Alexandru, care pina de curind era si se manifesta ca un umil profesor de liceu, cu venituri pe masura profesiei - oricum, ca un intelectual, iar acum, de cind Becali arunca in el cu bani, se da om greu si face conferinte de presa cu euroii pe masa, anuntind ziaristii ca de-acum incolo, vor curge banii la PNG Braila, riuri-riuri, dinspre Bucuresti.
Liderii PNG s-au intors alti oameni de la intilnirea recenta, de la Bucuresti, cu presedintele lor, Gigi Becali, unde au fost laudati pentru procentul obtinut si si-au primit si rasplata pentru realizarile de la europarlamentare. Reprezentantii PNG Braila au aratat fotografii si au povestit cu emotie ziaristilor cum au vizitat palatul lui Gigi Becali si cita atentie li s-a dat, precum si ce promisiuni le-a facut acesta ca le va fi intotdeauna alaturi, cu bani, daca ei i-o vor cere. Mai apoi, Alexandru - care anuntase presa locala sa vina la conferinta de presa, pentru ca vor fi lucruri importante de vazut si auzit - a pus pe masa, multumit de sine, cele trei teancuri de euro primiti de la "Razboinicul Luminii" si a explicat ca "acesta este numai inceputul" pentru ca, de acum inainte, vor primi bani multi de la Bucuresti si vor dovedi tuturor brailenilor ce oameni grei sint ei, din punct de vedere financiar. Atentionat ca nu ei sint grei, ci Gigi Becali, Alexandru a explicat ca-i totuna si ca important este ca, de acum inainte, filiala PNG Braila va avea bani multi, pe care ii va putea folosi pentru binele comunitatii - mai exact, pentru activitati culturale si pentru sprijinirea bisericilor.
In plus, liderul PNG Chiscani, Liviu Pospai, consilier local in comuna, care a obtinut cele mai bune rezultate din judet cu organizatia sa, la europarlamentare, a declarat mindru ca Becali i-a dat personal alti 5.000 de euro, special pentru comuna sa. Pospai a mai precizat ca Becali l-a asigurat ca-l poate solicita ori de cite ori va considera necesar si ca va folosi ultimul leut numai in interesul comunitatii, va obtine chitante si facturi pentru orice lucru cumparat si le va prezenta sefului sau politic, pentru a-i demonstra ca nu-l face de rusine.
Intrebat fiind daca a adus tencurile de euro in sacosa, de acasa, la sediul partidului, Alexandru a declarat ca a venit cu banii in buzunar, pentru ca este obisnuit cu sume mari, iar de acum, sumele pe care le va aduce la partid vor fi din ce in ce mai mari. In plus, liderul PNG local isi inchipuie ca in conditiile in care va obtine rezultate bune si la alegerile locale, filiala sa va fi ingropata in bani de Gigi Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii