Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ion Danciu nu se simte vinovat de cazul lui Marius Croitoru

Fostul director general al echipei de fotbal FC Vaslui, Ion Danciu, a declarat ca nu se simte cu nimic vinovat de incurcaturile aparute in cazul fotbalistului Marius Croitoru (foto), considerind ca singura sa vina este aceea ca nu a stat de vorba cu jucatorul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Fostul arbitru a afirmat ca singura lui greseala este aceea ca nu a incercat sa-l convinga pe Marius Croitoru sa ramina la Vaslui.
"Sint convins ca lui Porumboiu ii va trece supararea. Orice patron care ar pierde un jucator valoros ar proceda la fel. Indiferent ce se va intimpla cu mine eu voi ramine prieten cu Adrian Porumboiu. Nu stiu daca va renunta la serviciile mele, dar cred ca tot ceea ce a spus despre mine a spus-o la nervi. Singura mea vina in cazul Croitoru este ca nu am stat de vorba cu jucatorul sa-l conving sa ramina la echipa, in rest eu nu am nici o vina. Croitoru avea o clauza in contract incheiata la inceputul anului 2006 atunci cind eu nu eram la echipa", a declarat Danciu.
Aflat in vacanta la Petrosani, Ion Danciu a infirmat si zvonurile conform carora ar reveni intr-o functie de conducere la Jiul. "Nu ma intorc la Jiul, dar prefer sa tin legatura cu antrenorul principal Marin Tudorache. Din pacate nimeni nu vine la Jiul pentru ca iubeste echipa ci pentru bani", a a mai spus Danciu.
Finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a demis, marti, pe presedintele Consiliului de Administratie, Octavian Apetrei si pe directorul executiv al gruparii vasluiene, Ioan Danciu, din cauza modului in care au gestionat cazul Marius Croitoru.

FC Vaslui risca sa-l piarda, in aceasta iarna, pe mijlocasul Marius Croitoru, dupa ce Steaua a achitat clauza de reziliere a contractului jucatorului. Transferul lui Croitoru la Steaua a fost, saptamina trecuta, subiectul unei dispute intre fostul finantator de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, si managerul general stelist Mihai Stoica. Cei doi s-au contrazis pe tema clauzei de reziliere a contractului dintre Croitoru si clubul moldovean. Porumboiu sustine ca in actul aditional al contractului se specifica faptul ca jucatorul poate pleca pentru "minim 550.000 de euro", iar Stoica spune ca a vazut actele si ca suma este in dolari. De asemenea, Porumboiu a afirmat ca Dinamo a oferit 800.000 de euro pentru Croitoru, astfel ca nu este de ajuns ca Steaua sa achite clauza de reziliere si trebuie sa negocieze cu FC Vaslui, deoarece nu este vorba de o suma fixa, ci de una minima. In replica, Mihai Stoica a sustinut ca nu este nevoie de nici o negociere, fiind suficienta achitarea sumei mentionate.
Impresarul Adrian Ilie a declarat, vineri, ca FC Steaua a achitat 550.000 de dolari, reprezentind clauza de reziliere a contractului dintre mijlocasul Marius Croitoru si FC Vaslui, iar jucatorul poate semna o intelegere cu gruparea din Bulevardul Ghencea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii