Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Invatatori, educatori si parinti fac "Pasi spre scoala"

La Gradinita nr. 9, "Micul print" a avut loc activitatea "Pasi spre scoala", realizata la initiativa cadrelor didactice din Gradinita nr. 9, in cadrul careia mai functioneaza si gradinitele nr. 18 si 19.
Directorul Gradinitei nr. 9, institutor Mirela Malaiea, a precizat ca a fost o sedinta cu toti parintii copiilor din cele trei gradinite, care sint in grupa pregatitoare, cu educatoarele care s-au ocupat de copii si cu invatatoare de la scolile: "Ion Creanga", "Hariclea Darclee" si "Ecaterina Teodoroiu". Directorul-institutor Mirela Malaiea a vorbit despre "Universul familiei", educatoarea Ionica Popa despre "Gradinita - realitati si perspective", educatoarea Aurelia Milea a explicat ce inseamna "Aptitudinea de scolaritate", iar institutorul Gica Ceaus a vorbit despre colaborarea familie-gradinita-scoala. In final, invatatoarele au prezentat ofertele scolilor pe care le reprezentau.
"S-a discutat despre importanta familiei ca factor educativ, importanta gradinitei si a scolii, despre bagajul cu care pleaca micutii catre scoala. Parintii s-au aratat interesati de amanunte legate de modalitatile de examinare la "Hariclea Darclee" care are clase cu profil vocational, de ceea ce le ofera scolile. In particular s-a discutat despre stilurile invatatorilor si despre faptul ca actul educational este centrat pe copil, ca, desi sistemul este traditional, cadrele didactice folosesc si metode din sistemele alternative. Noi am colaborat deschis cu parintii si pentru noi familia a fost un partener deschis catre comunicare", a precizat directorul Mirela Malaiea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii