Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Intreruperi de curent electric in plina canicula

Locuitorii din zona Apolo au reclamat ca, vineri, 24 august, "Electrica" Braila a intirziat cu mai multe ore reluarea furnizarii energiei electrice dupa o intrerupere programata chiar in acea zi in intervalul orar 11.00 - 14.00. "Noi nu am stiut despre acea intrerupere programata ci am aflat despre ea abia cind am sunat la “Electrica” sa anuntam ca nu avem curent electric. In afara de faptul ca intreruperea a fost programata intr-un interval orar total nepotrivit cind afara este foarte cald, si din aceasta cauza frigiderele s-au dezghetat, nici la aceasta ora (16.25 - n.r.) nu s-a reluat furnizarea. Am incercat sa luam legatura cu “Electrica” la numarul 929 - Deranjamente, dar nu ne-a raspuns nimeni", ne-au povestit mai multi locuitori din zona Apolo.
Conducerile Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice si Agentiei de Furnizare a Energiei Electrice, nu au fost de gasit pentru a prezenta punctul de vedere cu privire la cele reclamate de petenti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii