Mergi la conţinutul principal

Intrare în garaj blocată de o bucată de beton uitată pe trotuar de câteva săptămâni

* se întâmplă pe strada Mircea Mălăeru unde s-a intervenit pentru ridicarea la nivel a gurilor de canalizare * un colac de beton adus la fața locului de firma Micatis a fost lăsat pe trotuar, din luna iunie, în dreptul unei proprietăți, între timp fiind folosit de trecători drept coș de gunoi

 

 

 

Turnarea unui strat nou de covor asfaltic pe carosabilul străzii Mircea Mălăeru, operațiune efectuată de firma Micatis SRL în luna mai a acestui an, a fost primită cu bucurie de locatarii care se săturaseră de gropile din cauza cărora apăreau trepidații ce le afectau casele. Asta din cauza traficului auto intens de pe această stradă. După asfaltare, tot firma Micatis a purces la ridicarea la nivel a gurilor de canalizare, o altă operațiune absolut necesară pentru ca traficul să se poată derula fără probleme. Numai că această intervenție la gurile de canalizare nu a fost de bun augur pentru toată lumea. Rădița M., o brăileancă domiciliată pe strada Mircea Mălăeru, a avut ghinionul ca pe trotuarul din fața porții sale să fie stabilită o stație de autobuz. Acolo așteaptă, așadar, zilnic, zeci de oameni să le vină mijlocul de transport. Doar că, în timpul intervenției la gurile de canalizare, cei de la Micatis au uitat în fața curții Rădiței M. un ”guler” de beton. Care între timp a devenit și coș de gunoi pentru cei care stau în stație. Și asta de luni de zile, fără ca nimeni să ia vreo măsură. ”S-a făcut un fel de stație de autobuz în fața curții. M-am gândit că or să facă și dânșii cumva să nu-mi afecteze intrarea în curte, dar nu s-a întâmplat acest lucru. După o lună de zile de la asfaltare au venit să spargă asfaltul ca să ridice canalizările. Au adus niște forme din beton circulare, iar una a rămas în fața garajului meu și în ziua de azi. Nu pot folosi garajul, în plus este depozit de gunoi, un adevărat focar de infecție”, reclamă brăileanca în cauză, prin intermediul unei sesizări trimise redacției noastre.

Marius Termegan, directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brăila, instituția care coordonează activitatea de întreținere a străzilor din municipiu, ne-a declarat că nu i s-a adus la cunoștință acest aspect și că va lua măsuri pentru ca situația să fie remediată în cel mai scurt timp. ”Micatis a intervenit la canalizările de pe strada Mircea Mălăeru și, din câte știu, încă mai aveau de lucru, probabil din acest motiv au lăsat acea piesă acolo. Oricum, nu e normal să se întâmple acest lucru și se vor lua măsuri pentru eliberarea accesului în curtea respectivă”, ne-a declarat Termegan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro