Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Intilnirea dintre Prod Romario si Blazer si-a respectat statutul de derby

FC Urleasca si-a subestimat adversara si a parasit terenul invinsa

La fel ca si in sezoanele trecute, dupa o acomodare si o mai buna cunoastere a regulilor de joc, in retur echipele angrenate in Divizia D la fotbal in sala au dat nastere unor partide mult mai spectaculoase.
Toate meciurile din etapa inaugurala au confirmat acest lucru.
Forta a cistigat intilnirea cu Speranta Hipodrom, revelatia ultimei parti a turului, insa victoria gazdelor s-a conturat abia in repriza a doua.
Desi echipa din Hipodrom a deschis scorul, in minutul 3, prin Saghin, in doar patru minute Forta a marcat de patru ori, prin C. Nica, A. Nica, de doua ori, si Falcaru. In ultimele sapte minute ale primei parti, Speranta a reusit sa se apropie la un gol, in urma reusitelor lui Saghin si Calencioc, insa nu a putut sa marcheze in alte cinci situatii clare, desi a dominat teritorial si a avut in Titus Antoni "servantul" ideal pentru atacanti.
In partea a doua a meciului, Silviu Falcaru si fratii Nica au adus Fortei principalele atuuri ale echipei invingatoare.
Cu toate ca pornea cu sansa a doua, Amicii Boys a reusit un joc foarte bun si un rezultat pe masura in fata ocupantei locului al doilea, FC Urleasca. Oaspetii au condus cu 2-0 la pauza, gratie reusitelor lui Viorel Cocianu si au reusit sa se impuna in final cu 4-2 desi in partea a doua a meciului, echipa din Urleasca a alergat mult pentru a rasturna situatia in favoarea sa.
Pentru Amicii, in repriza a doua, au marcat Leonard Nistor si Constantin Vasile, iar pentru FC Urleasca, Manuel Pirliteanu (min. 26 si 37)

Nicu Jica si portarul Tureac au transat derby-ul in favoarea lui Prod Romario

Asa cum se astepta, derby-ul etapei s-a derulat intre Prod Romario si Blazer, doua echipe care in ultimul timp au cochetat cu podiumul si au dat un plus de culoare competitiei.
In formula completa, Prod Romario si-a asigurat rapid un avantaj de trei goluri, prin Nicu Jica (min. 2 si 3), cel de-al doilea fiind un gol foarte spectaculos, marcat dintr-un unghi extrem de dificil, si Ifrim, dupa o serie de driblinguri ale lui Jica.
Cu o echipa mult mai tinara fata de sezonul trecut, in care un rol foarte important, datorita travaliului din teren, l-a avut Mihai Munteanu, un fotbalist care activeaza in echipa de juniori I a Daciei Unirea, Blazer a reusit pina la pauza sa se apropie la un gol. In minutul 16, Munteanu a reusit sa reduca din diferenta, dar tot el a ratat o lovitura de penalitate care, daca ar fi fost transformata, coroborata cu golul lui Manolache din ultimele secunde ale reprizei, ar fi facut ca tabela sa consemneze un rezultat de egalitate si nu un avantaj minim al echipei Prod Romario, asa cum arata ea la pauza.
In conditiile in care jucatorii echipei gazda au cautat sa rezolve situatiile din atac pe cont propriu, cu o aparare sigura, Blazer nu numai ca i-a oprit pe jucatorii adversi din calea spre gol, dar au si reusit sa restabileasca egalitatea prin Cruceanu.
Prod Romario revine insa si dupa citeva faze spectaculoase reuseste sa se desprinda din nou la doua goluri, in urma reusitelor lui Eftimie si Hurdui, dar a trecut din nou prin emotii in finalul partidei.
Pe fondul unor ratari consecutive ale lui Bogdan Draghia, Blazer a marcat prin Munteanu (min. 34) si, timp de sase minute, a asaltat careul advers insa portarul formatiei Prod Romario, Nicu Tureac, a avut o prestatie excelenta, demostrind ca nu degeaba este considerat cel mai bun din campionat.

Victoria a cistigat "derby-ul" codaselor

Simbata, in prima partida, lidera Vulturii Mogador a ratat exasperant de mult, dar a reusit sa se impuna cu 8-3 in fata uneia dintre echipele din subsolul clasamentului, Akcent.
Cu fostul jucator al Petrolului Ianca, Emanuel Moldoveanu, in prim plan, Monolit a mai obtinut un succes in fata unei formatii tinere, ambitioase, Sporting. Moldoveanu, de patru ori, si Chirita au semnat golurile Monolitului, scorul final, 5-2, fiind stabilit inca de la pauza.
Fara Mardale, accidentat, Victoria parea sa nu aiba nici o sansa in fata Sportului Chercea, formatie care conducea la pauza cu 3-2, dupa ce, la un moment dat, a avut un avantaj de doua goluri.
Citeva greseli de arbitraj ce au favorizat echipa gazda, la scorul de 6-5 pentru aceasta, precum si iesirile nesportive ale unor jucatori importanti ai formatiei vizitatoare, Tudor si Ilie, care de altfel au fost si eliminati, au facut ca Victoria sa se impuna cu 11-6, obtinind astfel cea de-a treia sa victorie in campionat.

Rezultatele inregistrate in etapa a12-a
Forta - Speranta Hipodrom 10-4 (4-3)
Prod Romario - Blazer 5-4 (3-2)
FC Urleasca - Amicii Boys 2-4 (0-2)
Vulturii Mogador - Akcent 8-3 (2-0)
Monolit - Sporting 5-2 (5-2)
Victoria - Sportul Chercea 11-6 (2-3)

Clasamentul dupa aceasta etapa se prezinta astfel:
1 Vulturii Mogador 12 12 0 0 157-63 36
2 FC Urleasca 12 8 1 3 69-37 25
3 Prod Romario 12 8 0 4 83-57 24
4 Forta 12 7 0 5 82-73 21
5 Amicii Boys 12 6 1 5 60-61 19
6 Monolit 12 6 0 6 68-79 18
7 Blazer 12 5 1 6 73-77 16
8 Speranta Hipodrom 12 5 1 6 75-88 16
9 Sporting 12 4 0 8 46-81 12
10 Akcent 12 3 0 9 57-83 9
11 Sportul Chercea 12 3 0 9 56-89 9
12 Victoria 12 3 0 9 52-90 9
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii